Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, amuzată de polițiști în miez de noapte. „Se vede că a consumat mult alcool”. Ce s-a întâmplat

Andreea Mantea, amuzată de polițiști în miez de noapte. „Se vede că a consumat mult alcool”. Ce s-a întâmplat

Andreea Mantea, oprita de politisti in trafic

Andreea Mantea a povestit că a trecut printr-o întâmplare cu polițiștii din Capitală. Era în mașină cu șoferul ei personal când au fost trași pe dreapta. Iată ce s-a întâmplat mai departe cu ei.

Andreea Mantea, amuzată de polițiști în miez de noapte. Ce s-ar fi întâmplat

Andreea Mantea a povestit pentru fanii din social media un moment atipic. Era în mașină cu șoferul ei personal când au fost opriți de un echipaj de Poliție. Făcuseră un drum lung și, exact când se apropiau de destinație, polițiștii au decis să îi oprească. Atunci, oamenii legii i-au dat de înțeles șoferului că au bănuială că acesta ar fi consumat alcool.

„(…) Și ce credeți? Nu ne-a oprit Poliția ore în șir de condus, nicăieri unde am fost și când am ajuns la noi la intersecție, de mai aveam 2 minute până acasă, hop și ei. (…) I-au zis șoferului că se vede că a consumat mult alcool și că asta le inspiră fața lui”, a spus Andreea Mantea, conform SpyNews.ro.

Ca să demonstreze contrariul, bărbatul de la volan a fost testat cu etilotestul.

„(…) Bineînțeles, rezultatul a fost negativ. (…) Ne-am amuzat foarte tare, așa o să-i zic șoferului meu de acum înainte, gata (….)”, a mai spus Mantea.

Peste două milioane de fani i-au dat follow vedetei pe Instagram, iar ea publică acolo momente din viața personală și profesională. Spre exemplu, când fiul ei, David, a terminat clasa a II-a, Mantea a împărtășit cu fanii ei fotografii, alături de un text prin care a descris încărcătura emoțională pe care au avut-o amândoi în acea zi.

„Gata clasa a 2 a! 🥳🥳🥳 Eu nu mai pot de fericire, el a plans 3 ore fara oprire.🙈 A adormit in suspine…🥺”, a scris ea.

„Felicitări, copil frumos si bun❤️”, i-a transmis un fan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: