Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, dezvăluiri neașteptate despre fiul său. David a venit acasă vânăt de la școală

Andreea Mantea, dezvăluiri neașteptate despre fiul său. David a venit acasă vânăt de la școală

Andreea Mantea are toate motivele să fie o mămică mândră, deoarece fiul său, David, este un băiețel tare cuminte și conștiincios. Recent, prezentatoarea a descoperit îngrozită că micuțul are vânătăi pe corp, fapt ce a neliniștit-o teribil. Micuțul i-a povestit întreaga întâmplare, demonstrând cât de matur este pentru vârsta lui.

Pe lângă cariera de succes în televiziune, Andreea Mantea este o mămică fericită și foarte dedicată fiului său. David a venit pe lume în anul 2015, moment în care viața prezentatoarei de la Kanal D s-a schimbat pentru totdeauna. Din păcate, a fost nevoită să-și asume singură rolul de părinte, dar acest lucru nu a făcut-o decât să aibă o conexiune și mai puternică cu băiețelul său.

Andreea Mantea, dezvăluiri neașteptate despre fiul său. David a venit acasă vânăt de la școală

În cadrul celui mai recent interviu acordat pentru Teo Show, Andreea a vorbit despre o întâmplare din viața lui David care a alarmat-o. Întors de la școală, băiețelul avea vânătăi pe corp, lucru care a nemulțumit-o foarte tare pe mama sa.

A aflat apoi că urmele de pe corpul băiatului său au fost lăsate de alți copii, în joacă. Este un lucru deja cunoscut că micuții se mai implică uneori în asemenea altercații, însă ceea ce a surprins-o cu adevărat a fost mărturisirea lui David.

David refuză să lovească alți copii

Deși are doar 6 ani, fiul Andreei dă dovadă de multă maturitate. Mama sa a vrut să pună capăt jocurilor dintre el și colegii săi, însă a fost oprită. David a recunoscut că nu poate să riposteze niciodată atunci când este atacat de alții copii, dar simultan a rugat-o pe mama sa să-i lase în pace pe colegii săi.

Astfel, Andreea nu a putut decât să îl laude pentru atitudinea sa, cu toate că nu înțelege cum fiul său este atât de blând. Este mândră de el, dar și-ar dori ca cei din jur să nu-l mai lovească și să-i lase urme pe piele.

„Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic.

Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez.

Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere. Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil’, a povestit Andreea Mantea la Teo Show.

Etichete: