Redactia.ro
Home » TV » Andreea Mantea povestește cum s-a adaptat de când s-a mutat în Turcia

Andreea Mantea povestește cum s-a adaptat de când s-a mutat în Turcia

Andreea Mantea povestește cum s-a adaptat de când s-a mutat în Turcia

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea a povestit cum s-a adaptat băiețelul ei, David, în Turcia, acolo unde vedeta s-a mutat pentru o perioadă de timp pentru a prezenta emisiunea „Puterea dragostei”, de la Kanal D.

Andreea Mantea, prezentatoarea reality-show-ului „Puterea dragostei”, de la Kanal D, explicat cum e viața la Istanbul, acolo unde se filmează emisiunea. Ea a povestit cum s-a adaptat fiul ei, David, în Turcia. „Mă trezesc de dimineața, încerc să-l păcălesc pe David să-și ia toate tratamentele naturiste pe care i le ofer: vitamine, miere, sucuri naturale, smoothie-uri, tot felul de fructe, de legume și ducem așa o muncă asiduă de lămurire. Astfel începe fiecare dimineață…

…După care David pleacă la grădiniță, apoi îmi fac și eu rutina de dimineață, tot un fel de rețetă a sănătății, cu fel și fel de smoothie-uri și ceaiuri, fructe, legume. Dacă am timp merg să și alerg, dacă nu am timp, fug la muncă direct… După filmari, ori vine David la mine la muncă de la gradiniță, mă mai așteaptă puțin. După ce se termină filmările, plecăm la un loc de joacă, unde copiii fac tot felul de activități cu supraveghetori alături de ei”, a declarat Andreea Mantea

Andreea Mantea a vorbit și despre modul în care s-a adaptat băiețelul ei în Turcia

Se pare că david era foarte supărat că nu are colege la noua grădiniță, ci are doar băieței în clasă, după cum a povestit Andreea Mantea.

„În acest moment da, este foarte mulțumit, iar eu sunt liniștită cu gândul asta. La început era foarte supărat pentru că nu avea fetițe în clasă, erau doar băieței. A zis că vrea înapoi în România la colegele lui de la grădiniță. Și acum au venit două fetițe la ei în clasă, acum cred că sunt mai multe de fapt. Starea lui s-a schimbat complet. Este fericit, abia așteapta să meargă la grădiniță. Când se aude alarma ceasului dimineața, se ridică, se spală singur pe ochi, pe dinți, încearcă să se îmbrace singur, doar, doar plecăm mai repede la grădiniță. E fericit, a învățat și engleza, iar pe mine mă bucură asta foarte tare. E un program destul de încărcat, dar ne-am adaptat și facem față, în acest moment suntem pe plus’ de fericire”.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezențe din showbiz-ul românesc. Ea a moderat diverse emisiuni, la mai multe posturi de televiziune. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Citește și: Andreea Mantea s-a făcut de râs! Ce secret rușinos ascunde vedeta?!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: