Redactia.ro
Home » TV » Andreea Mantea, surprinsă cu un mesaj emoționant. „Te iubesc pe tine!”

Andreea Mantea, surprinsă cu un mesaj emoționant. „Te iubesc pe tine!”

GALERIE FOTO (4) andreea mantea

Andreea Mantea este din nou îndrăgostită și trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta a fost surprinsă cu o declarație de dragoste și un mesaj emoționant scris pe zăpadă. 

 

Andreea Mantea, surprinsă cu un mesaj emoționant

 

Andreea Mantea este mai fericită ca niciodată după ce și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. După câțiva ani în care nu s-a afișat cu nimeni, vedeta nu se mai ascunde. Însă, rămâne destul de discretă când vine vorba despre relația sa.

În tot acest timp, Andreea Mantea și-a dedicat mare parte din timp creșterii copilului ei. În timp ce stătea cu fiul său și se bucura de zăpadă, acesta a desenat mai multe inimioare. Întrebat de Andreea Mantea pentru cine sunt, copilul său i-a făcut o mică declarație de iubire și i-a mărturisit că îi sunt dedicate ei.

Te iubesc pe tine”, i-a spus copilul Andreei Mantea vedetei. Prezentatoarea TV s-a arătat extrem de emoționată de mesajul transmis de acesta.

Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste

 

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, Andreea Mantea are o relație cu un alt bărbat pe care a decis să o țină departe de ochii curioșilor.

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Mantea a răspuns fanilor mai multor întrebări într-un videoclip postat pe pagina sa de Youtube.

Vedeta a fost întrebată de ce își ascund iubitul, lucru pe care Andreea l-a negat. „Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Te ascund?”, îl întreabă Andreea Mantea pe iubitul ei, care se afla în spatele camerei de filmat.

Andreea Mantea a explicat în cadrul filmulețului de ce a ezitat să se afișeze cu noul iubit.

„Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam? Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: