Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a adresat zvonurile despre logodna cu Adrian Brâncoveanu. „Mulțumesc pentru întrebare. Răspunsul este…”

Andreea Marin a adresat zvonurile despre logodna cu Adrian Brâncoveanu. „Mulțumesc pentru întrebare. Răspunsul este…”

Andreea Marin se numără printre personalitățile preferate ale românilor din televiziune, motiv pentru care interesul publicului pentru viața sa personală a fost mereu pe măsură. O figură elegantă și modestă, prezentatoarea a decis să nu discute prea mult despre relațiile sale, oferind informații doar atunci când a considerat că este cazul. Recent s-a vorbit despre faptul că s-ar fi căsătorit cu Adrian Brâncoveanu, iar zvonurile au fost infirmate de vedetă.

Andreea Marin are o carieră impresionantă în televiziune, fiind una dintre personalitățile care au reușit să-și păstreze intactă reputația de-a lungul anilor. A evitat pe cât posibil să se implice în scandaluri, iar detaliile din viața sa personală nu au fost niciodată dezvăluite. După 3 căsnicii care au ajuns la final, prezentatoarea de la TVR și-a găsit liniștea alături de Adrian Brâncoveanu, cu care formează un cuplu de mai bine de 3 ani.

Andreea Marin a adresat zvonurile despre logodna cu Adrian Brâncoveanu. „Mulțumesc pentru întrebare. Răspunsul este…”

Urmăritorii săi din mediul online au observat recent un detaliu care a lăsat loc de numeroase interpretări. Pe mâna Andreei Marin se află un inel misterios, iar publicul său a presupus imediat că ea și partenerul său s-au logodit. După ce în decursul zilei de ieri subiectul a fost dezvoltat pe larg de presă, prezentatoarea a adresat aceste zvonuri.

Andreea a infirmat că ar fi făcut acest pas în relația sa, fără să ofere mai multe detalii despre momentul în care ea și Adrian Brâncoceanu își vor uni destinele.

„Mulțumesc pentru întrebare. Răspunsul este nu”, a spus ea pentru click.ro

Andreea Marin a explicat de ce ea și Adrian Brâncoveanu nu s-au căsătorit încă

Andreea Marin nu a exclus niciodată varianta căsătoriei cu Adrian Brâncoveanu, cu toate că a mărturisit că este foarte fericită cu relația lor. A declarat în trecut că-și dorește să pășească în fața altarului și pentru a patra oară, chiar dacă această etapă nu ar fi necesară pentru ea și partenerul său.

„Vă voi spune ce simt la momentul potrivit. Nu e necesar, dar poate fi o împlinire frumoasă într-un cuplu, de ce nu? Oamenii nu sunt la fel şi nu trebuie să ai idei preconcepute. Tatăl meu s-a recăsătorit şi a fost fericit la mai mult de 60 de ani”, a declarat Andreea Marin pentru OKmagazine.ro

Din câte a explicat ulterior prezentatoarea de la TVR, dorința oficializării relației lor există, dar ea și partenerul său nu au considerat că este momentul potrivit. Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt deja o familie și locuiesc împreună în casa vedetei din București, iar căsătoria nu ar schimba nimic între ei.

„Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care se întâmple altfel.”, a spus prezentatoarea pentru impact.ro.

Etichete: