Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Marin a împlinit 48 de ani. De ziua ei, a publicat imagini cu părinții ei decedați: „Îngerii mei păzitori”

Andreea Marin a împlinit 48 de ani. De ziua ei, a publicat imagini cu părinții ei decedați: „Îngerii mei păzitori”

Andreea Marin a împlinit 48 de ani. De ziua ei, a publicat imagini cu părinții ei decedați: „Îngerii mei păzitori”

Andreea Marin a împlinit 48 de ani astăzi, pe 22 decembrie 2022. Ea își sărbătorește ziua de naștere cu gândul la părinții ei decedați, cărora le-a transmis un mesaj emoționant. Iată ce a scris în mediul online, ce imagini a împărtășit și ce urări a primit aceasta.

Andreea Marin a împlinit 48 de ani. De ziua ei, a publicat imagini cu părinții ei decedați: „Îngerii păzitori”

La ceas aniversar, Andreea Marin și-a îndreptat gândul către cei care i-au dat viață. Fără ei, ea nu ar mai fi fost și nu ar mai fost unde este astăzi, un om apreciat și îndrăgit de mulți români.

Andreea Marin a publicat imagini cu părinții ei și le-a dezvăluit și numele acestora: Violeta și Dan Nicolae. În prima fotografie care se observă, Andreea Marin era ținută în brațe de tatăl ei, iar mama ei avea mâinile pe umerii soțului.

De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae. Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori! Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu. Tot ce sunt vi se datorează vouă, nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți: cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când. Sunteți parte din mine. Vă mulțumesc!

Sursa: Andreea Marin / Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Jurnalista are o relație cu Adrian Brâncoveanu de ceva timp, despre care a spus că nu s-a îndrăgostit chiar pe loc.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, spunea Andreea Marin, invitată în podcastul lui Damian Drăghici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: