Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a recunoscut că s-a luptat cu depresia. Cum a reușit să depășească momentele dificile

Andreea Marin a recunoscut că s-a luptat cu depresia. Cum a reușit să depășească momentele dificile

GALERIE FOTO (4) Andreea Marin a recunoscut că s-a luptat cu depresia

Andreea Marin a recunoscut că s-a luptat cu depresia. Prezentatoara TV este o fire deschisă, iar recent a vorbit sincer despre problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor. Mai mult, Andreea Marin a recunoscut că s-a luptat cu depresia în timpul căsnicie cu Ștefan Bănică.

Andreea Marin a recunoscut că s-a luptat cu depresia. Cum a reușit să depășească momentele dificile

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Ani la rând a moderat zeci de emisiuni celebre. În trecut, Andreea a fost căsătorită cu Ștefan Bănică, împreună cu care are o fiică de 13 ani, Violeta. Recent, vedeta a vorbit despre momentele dificile cu care s-a confruntat în timpul căsnicie cu artistul. Andreea a declarat că și-a dat seama că nefericirea în cuplu i-a provocat, fără să își dea seama, o depresie puternică. Vedeta nu mai reușea să fie fericită sau să se bucure de momente fericite. Mai mult, prezentatoarea tv a spus că nu mai reușea să doarmă nopțile.

„Depresia asta nu vine așa, din cer. Aveam eu niște probleme de suflet, dar nu motivau ceea ce înseamnă o boală. Da, depresia este o boală și felul în care se manifestă nu este deloc plăcut. Nu poți să ai o stare bună zi de zi, mult timp. Nu poți să mai dormi bine, și știi bine ce face lipsa de somn. Eram nefericită. O continuă nefericire. Singura mea fericire autentică era copilul, atunci când era în brațele mele.Am înțeles din explicațiile acelui psiholog, de la televizor, că ar trebui măcar să verific, ceea ce am și făcut.Și în felul acesta am aflat că da, am depresie, că nu e o rușine o boală, că nu e o vină, că nu e o etichetă. Atunci când te duci la un psiholog sau la un psihiatru nu trebuie să ți se pună eticheta de nebun sau lunatec, sau mai știu eu ce.Deci nu e o joacă!”, a declarat Andreea Marin, în podcastul găzduit de Mihai Morar.

Ce regrete are Andreea Marin

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și tot de atâtea ori a divorțat. Vedeta s-a confruntat cu depresia, iar acum a vorbit deschis despre ea. Dacă ar fi să se întoarcă în timp, vedeta a spus că ar fi mai atentă. „Sufletește nu eram bine. Nu eram bine în viața mea personală, pe toate direcțiile. Aș fi mai atentă, pur și simplu.Deși uneori nu ai cum să-ți dai seama. E o lipsă de experiență. Înveți greșind. Când ai 20-30 de ani încă nu ești destul de copt și trebuie să treci prin greu, ca să înveți lecția din asta.”, a adăugat Andreea Marin.

Povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică s-a încheiat în urmă cu 11 ani. A recunoscut că toate experiențele eșuate pe partea amoroasă au ajutat-o să devină mai înțeleaptă. „Până nu te lovești de greutăți e greu. Cred că o fată devine o femeie pe măsură ce trăiește niște experiențe care o învață, o maturizează. Nu e un moment al vieții. Devenim mai calde, mai atente, mai înțelepte. Am avut momente care au lăsat răni, dar am ales să fac tot ce îmi stă în putere să învăț ceva și să merg mai departe. Dar în același timp să zâmbesc vieții, să devin un om mai frumos, chiar dacă apar ridurile”, a completat prezentatoarea TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: