Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a vorbit despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu. De ce nu s-au căsătorit încă cei doi

Andreea Marin a vorbit despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu. De ce nu s-au căsătorit încă cei doi

Andreea Marin se numără printre cele mai apreciate personalități din televiziunea română, motiv pentru care publicul a fost mereu interesat de orice aspect legat de viața sa. Celebra prezentatoarea are o relație de lungă durată cu Adrian Brâncoveanu, alături de care și locuiește. Încă de la începutul legăturii lor, cea mai mare curiozitate a fanilor a fost momentul în care cei doi se vor căsători, dar acest lucru nu s-a întâmplat încă. Astfel, vedeta a clarificat de ce nu și-a oficializat încă relația.

Andreea Marin este cunoscută drept una dintre cele mai elegante și iubite prezentatoare de televiziune, iar fiecare apariție a sa pe micile ecrane este pur și simplu savurată de publicul din țara noastră. Are o carieră de mai bine de 20 de ani, perioadă în care s-a afirmat pentru calitățile sale, dar și pentru modestia de care dă dovadă în ceea ce privește viața sa personală.

După trei căsnicii eșuate, prezentatoarea a dat o nouă șansă iubirii alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi pare că formează o pereche perfectă, cu toate că aparițiile lor împreună au fost destul de rare. Sunt împreună de mai bine de 4 ani, iar lucrurile evoluează într-o direcție foarte bună pentru ei. S-au mutat deja împreună, însă momentul în care își vor uni destinele în mod oficial întârzie să apară.

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. despre nuntă). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a spus în urmă cu câteva luni Andreea Marin, potrivit spynews.ro.

Situația între ei se pare că nu s-a schimbat nici acum, chiar dacă Andreea îl consideră deja pe Adrian partenerul său de viață. Se bucură împreună de momentele deosebite ca o familie, însă nu se gândesc la căsătorie.

„Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care se întâmple altfel”, a declarat Andreea pentru impact.ro.

Ce relație au acum Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

Cât despre relația cu fostul său soț, Ștefan Bănică, Andreea nu pare că este dispusă să dea prea multe detalii. Cei doi au divorțat în urmă cu 8 ani, însă sunt încă uniți de fiica lor, Violeta. Adolescenta este o tânără deosebit de frumoasă și-și moștenește pe deplin părinții, care sunt foarte mândri de ea și de realizările sale.

În timp ce prezentatoarea de televiziune se înțelege foarte bine chiar și cu Radu, fiul lui Ștefan dintr-o altă relație, nu putem spune același lucru și despre ea și cântăreț. Întrebată de reporterii impact.ro despre legătura dintre ei, a refuzat să ofere un răspuns clar, preferând în schimb să-l evite.

„Sunt întrebări pe care i le puteți adresa direct, eu nu vorbesc decât în numele meu. Ce avem în comun este grija pentru fiica noastră, atât. Mulţumesc!”, a încheiat Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: