Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, avertisment dur pentru hoții care încearcă să-i spargă casa: „Are armă cu care se poate apăra”

Andreea Marin, avertisment dur pentru hoții care încearcă să-i spargă casa: „Are armă cu care se poate apăra”

După experiența total neplăcută din weekendul trecut, Andreea Marin are un avertisment dur pentru hoții care încearcă să-i spargă casa. Zâna Surprizelor le-a pregătit-o răufăcătorilor.

Andreea Marin a trecut prin momente delicate, sâmbătă seara, moment în care mai mulți hoți ar fi avut intenția de a-i sparge casa.

Însă, în momentul în care indivizii au sărit gardul, alarma s-a activat, iar hoții speriați au fugit. La fața locului, au ajuns imediat și agenţii firmei de pază care îi monitorizează casa vedetei. În același timp, au sosit și polițiștii, care au demarat cercetările pentru a afla cine sunt hoții.

Andreea Marin, avertisment dur pentru hoții care încearcă să-i spargă casa: „Are armă”

Nu este prima dată când Andreea Marin trece printr-o astfel de experiență total neplăcută. În 2015, liniştea căminului Zânei Surprizelor a fost zguduită de o bandă de hoţi care i-au sărit gardul, i-au spart geamurile casei, furând mai multe bunuri de valoare.

Așa se face că în 20218, Andreea Marin a făcut o investiție serioasă pentru a-și securiza casa. Și-a pus gard din fier forjat și a montat camere de luat vederi peste tot.

După episodul neplăcut din weekend, Andreea Marin a lansat un avertisment dur pentru orice hoț care se mai apropie de casa ei.

„Adrian are permis port armă. El posedă din punct de vedere legal o armă cu care se poate apăra. Trebuie să te poți apăra în propria casă. Asta dacă nu îi prinde câinele nostru, Rocky, înainte, de fundul pantalonilor. E mai bine să nu te întâlnești cu el!”, a declarat Andreea Marin, la o emisiune tv.

Andreea Marin, călcată de hoți

Imediat ce s-a aflat că hoții au încercat să îi spargă casa, din nou, Andreea Marin a făcut primele declarații. Zână Surprizelor a dezvăluit și de ce hoții ar fi dezamăgiți, chiar dacă ar intra în casa ei.

”Este adevărat, a existat aseară o tentativa de spargere a locuinței, însă fără succes, întrucât după ce am avut o alta experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare schimbând ferestrele si ușile cu unele performante, securizate. În plus, acești hoți, chiar daca ar întra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu: nu ținem în casa obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash, singurul lucru cu care ar putea pleca sub braț un hoț ar fi vreun televizor, laptopul e cu mine mereu și oricum electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar îi pun în pericol după aceea”, a explicat Andreea Marin pentru SpyNews, imediat după aflarea veștii că hoții ar fi încercat, din nou, să o prăduiască.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini