Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, dezvăluiri crunte despre perioada în care nu avea bani: „Aveam un singur sacou”

Andreea Marin, dezvăluiri crunte despre perioada în care nu avea bani: „Aveam un singur sacou”

Despre Andreea Marin se poate spune că a fost una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. A cucerit publicul prin felul ei de a fi, prin modul de a vorbi, dar și prin aparițiile ei impecabile de pe micile ecrane. Însă realitatea nu a fost întotdeauna așa cum era prezentată la TV, iar celebra prezentatoare a făcut dezvăluiri crunte despre cele mai grele momente din cariera ei, când nu mai avea bani și trăia extrem de greu.

Andreea Marin este în acest moment una dintre cele mai puternice femei din România. Însă nu vă gândiți că a fost mereu așa. Celebra prezentatoare a dezvăluit că a trecut prin momente grele chiar și când se afla pe val, iar publicul deja o aprecia pentru programele prezentate de ea.

Andreea Marin, despre perioada în care nu avea bani

Andreea Marin nu a avut deloc un început de carieră ușor în TV. Vedeta și-a deschis sufletul și a mărturisit care au fost cele mai grele momente prin care a trecut. A simțit pe pielea ei cum este să nu mai ai bani de la o lună la alta.

Lucrurile mari au cerut sacrificii la fel de mari pentru Andreea Marin. Aflată în plină afirmare, Zâna Surprizelor, așa cum mulți români încă și-o amintesc, se mulțumea cu un salariu mic. Cu banii pe care îi câștiga lunar, nu prea își permitea să facă mare lucru.

Fiind o fire sinceră, Andreea Marin le-a povestit fanilor săi despre perioada în care nu avea bani. Carismatica prezentatoare câștiga atât de puțini, încât nu-și permitea un alt sacou de schimb față de cel deja avut.

„Aveam un singur sacou, nu aveam nimic scump. Nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca și buget. Am rămas fără bani de foarte multe ori, de la o lună la alta”, a mărturisit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

Deși prezenta una drintre cele mai urmărite emisiuni TV la începutul anilor 2000, se pare că succesul nu se resimțea și în buzunare pentru Andreea Marin.

Fosta prezentatoare a mărturisit că salariul primit pe vremea când era la “Surprize, surprize” era unul mic, total opus față de ce credea toată lumea.

„Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale, până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, a declarat Andreea Marin, despre perioada în care prezenta celebra emisiune.

Însă vremurile grele au adus de mult pentru Andreea Marin! Vedeta nu mai duce lipsă de nimic acum. Soarele a ieșit pe strada vedetei inclusive pe plan sentimental! Chiar dacă a trecut prin trei căsnicii eșuate, se pare că Zâna Surprizelor are acum parte de noroc și pe acest plan.

De aproape 3 ani de zile, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire cu diplomatul Adrian Brâncoveanu, consul al României în Libia.

Se pare că relația este extrem de serioasă între cei doi. Recent, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au decis să locuiască împreună, semn că amândoi au planuri mari unul cu celălalt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: