Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, imagine festivă lângă bradul de Crăciun. „Decembrie e o sclipire pentru mine…”

Andreea Marin, imagine festivă lângă bradul de Crăciun. „Decembrie e o sclipire pentru mine…”

GALERIE FOTO (2)

Sărbătoare sfântă a Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar pregătirile sunt în toi pentru fiecare dintre noi. Vedetele din țara noastră au început încă de pe acum să-și decoreze locuințele, iar imaginile publicate în mediul online sunt pur și simplu superbe. Printre acestea se numără și Andreea Marin, care a împărtășit cu urmăritorii săi o imagine cu bradul său de Crăciun. Fericită, a transmis și un scurt mesaj despre planurile sale din luna Decembrie.

Andreea Marin este o figură foarte îndrăgită în mediul public, tocmai de aceea oamenii au înconjurat-o mereu cu dragoste și admirație. S-a născut în data de 22 decembrie 1974 în Roman, dar viața a purtat-o către București, unde și-a urmat cariera în jurnalism și televiziune.

După mai bine de 20 de ani de activitate pe micile ecrane, prezentatoarea de la TVR se bucură de multe proiecte și un număr mare de susținători în rândul românilor. Este adorată de public, care o urmărește cu mult interes atât pe micile ecrane, cât și în mediul online, unde uneori împărtășește momente importante din viața sa.

Andreea Marin, imagine festivă lângă bradul de Crăciun

Luna decembrie reprezintă o perioadă deosebită pentru Andreea, mai ales că este luna în care s-a născut. Casa sa a fost deja decorată pentru sărbătorile de iarnă, iar bradul care-i luminează tot căminul a fost amenajat cu mare grijă.

În acest an, minunata prezentatoarea a optat pentru un brad artificial, bogat, pe care l-a decorat în nuanțe de auriu și alb. Atunci când vine vorba de ornamente, se pare că Andreea a preferat ca totul să fie simplu și elegant, după cum este și stilul său caracteristic. Fiecare glob și ornament a fost aranjat cu mare grijă, însă fără ca totul să fie aglomerat sau prea strident.

În zilele ce vor urma, Andreea Marin a mărturisit că va avea parte de o perioadă foarte productiva și încărcată cu energie pozitivă. În apropierea Crăciunul se simte foarte fericită, așa că-și dorește să împărtășească aceste momente cu cei ce o iubesc și o admiră.

Încă de dimineață, a postat o fotografie cu bradul său, însoțită de un mesaj pentru urmăritorii săi. I-a invitat cu drag să fie alături de ea în proiectele pe care urmează, primele vești în acest sens urmând să fie dezvăluite chiar în această seară.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Atât de fericită m-am trezit și nici măcar nu vă pot împărtăși încă de ce încep ziua cu inima plină! Urmează, însă, pas cu pas, să vă dezvălui doar vesti bune în zilele ce vin, și n-ar fi rău să fiți aici încă din seara asta, la 18.30 v-aștept lângă foc, alături de brad, cu bucuria unui Capricorn ce se simte copil in luna sa! Decembrie e o sclipire pentru mine! Pe curând!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: