Redactia.ro
Home » TV » Andreea Marin, însărcinată la 46 de ani?! Vedeta încearcă să ascundă, dar transformările fizice au dat-o de gol

Andreea Marin, însărcinată la 46 de ani?! Vedeta încearcă să ascundă, dar transformările fizice au dat-o de gol

GALERIE FOTO (6)

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune. Vedeta pare împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental, fiindu-i alături iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin, însărcinată la 46 de ani?!

Visul Andreei Marin de a deveni mamă pentru a doua oară pare mult mai aproape de a fi realizat. Moderatoarea emisiunii ”Nu există nu se poate” de la Televiziunea Română, în vârstă de 46 de ani, trece prin schimbări fizice evidente. Deși nu a exclus niciodată faptul că își mai dorește un copil, diva a exclus din start varianta fertilizării in vitro. Însă, există indicii că Andreea ar putea să dea în curând vestea cea mare fanilor.

Un indiciu este faptul că vedeta a renunțat la vestimentația elegantă și sexy, la care apela chiar și când mergea la cumpărături, și a înlocuit-o cu haine sport. Fosta Zână a Surprizelor a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz.ro, la cumpărături, alături de fiica ei, Violeta. Andreea Marin a fost destul de greu de recunoscut, dar asta nu datorită măștii de pe față, ci din cauza ținutei cu totul neașteptate. Vedeta a renunțat la hainele elegante și sexy și la tocuri și a apelat la o ținută sport.

Prezentatoarea TV pare mai degrabă că își dorește să ascundă ceva sau să fie cât mai comodă, mai ales că este vorba despre haine cât mai largi. Mai mult, Andreea Marin nu poate purta haine sport pe platoul de televiziune, iar ținutele sale arată că a mai pus câteva kilograme. Însă, pentru a ascunde formele generoase, vedeta apelează la haine închise la culoare, de cele mai multe ori.

 

Andreea Marin, despre un al doilea copil

Andreea Marin a vorbit recent despre posibilitatea de a deveni din nou mamă pentru a doua oară. În mod surprinzător, vedeta de televiziune nu a exclus acest lucru, ba chiar îi surâde ideea.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală, a spus Andreea Marin, în urmă cu ceva vreme.

Andreea Marin a arătat în repetate rânduri că este o persoană cu suflet mare, motiv pentru care a ajutat ori de câte ori a fost nevoia. Prezentatoarea TV a ales chiar să adopte doi copii, aspect mai puțin cunoscut de public.

Fosta Zână a Surprizelor a adoptat, în urmă cu 10 ani, o fetiță și un băiețel, din afara țării.

Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin, pentru Libertatea, la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: