Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, mesaj emoționant despre noul capitol din viața sa. „În scurt timp voi…”

Andreea Marin, mesaj emoționant despre noul capitol din viața sa. „În scurt timp voi…”

GALERIE FOTO (2)

Andreea Marin împarte pretutindeni în jurul său energie pozitivă și fericire, iar perioada ce urmează este una deosebită pentru ea. Sărbătorile de iarnă o găsesc liniștită și împlinită, dar și cu multe planuri de viitor. Urmează ziua sa de naștere, așa că și-a dorit să transmită urmăritorilor săi din mediul online un mesaj emoționant despre noul capitol din viața sa.

Andreea Marin este o figură foarte îndrăgită în televiziunea din România, apreciată în mod deosebit pentru sensibilitatea și eleganța sa. Cariera de mai bine de 20 de ani i-a adus multă satisfacție, iar proiectele în care alege să se implice aduc mereu multă bucurie în rândul celor care o apreciază și o stimează.

Pe lângă aparițiile pe micile ecrane, prezentatoarea de televiziune și-a dedicat mult timp acțiunilor caritabile. A fost aleasă Ambasador UNICEF, iar de-a lungul anilor a luat parte la multe campanii și proiecte care i-au ajutat pe cei mai puțin norocoși să aibă o viață mult mai bună.

Andreea Marin, mesaj emoționant despre noul capitol din viața sa

Pe cât de prezentă a fost în mediul public, pe atât de discretă a fost atunci când a venit de viața sa privată. Relația sa și deciziile pe care le-a luat nu au fost niciodată un subiect de discuție pentru presa din țara noastră, iar ea a decis cu mare atenție ce detalii să fie cunoscute de public.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Andreea Marin le-a permis urmăritorilor săi din mediul online să pătrundă în casa și în sufletul său. A postat câteva imagini cu bradul său de Crăciun, însoțite de câteva cuvinte deosebite care surprind perfect etapa prin care trece acum.

Este luna Decembrie, moment în care ea va împlini frumoasa vârstă de 47 de ani. Această nouă etapă o găsește fericită și nerăbdătoare pentru bucuriile ce vor urma, dar și încântată de această perioadă festivă alături de familie.

„Ce sentiment minunat! Sunetul si căldura lemnelor în încăpere, șuierul vântului rece la ferestre, bradul împodobit și atmosfera „peaceful lodge” de cabană de lemn ascunsă în inima pădurii, șosetele groase împletite și puloverul viu colorat, ceaiul cald și veverița pufoasă din palma mea… Iubesc luna decembrie, e luna mea! În scurt timp voi mai câștiga un an de viață și mă bucur de fiecare clipă.”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Se pregătește cu încântare pentru ziua sa de naștere

Ziua de ieri a început într-un mod deosebit pentru Andreea Marin, care a avut un anunț important de făcut în mediul online. Și-a mărturisit fericirea, dar a dorit prin această cale să-și informeze urmăritorii că le pregătește un nou proiect interesant, care urmează să fie lansat foarte curând.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Atât de fericită m-am trezit și nici măcar nu vă pot împărtăși încă de ce încep ziua cu inima plină! Urmează, însă, pas cu pas, să vă dezvălui doar vesti bune în zilele ce vin, și n-ar fi rău să fiți aici încă din seara asta, la 18.30 v-aștept lângă foc, alături de brad, cu bucuria unui Capricorn ce se simte copil in luna sa! Decembrie e o sclipire pentru mine! Pe curând!”, a dezvăluit aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: