Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, pe aceeași scenă cu fiica Violeta și Radu Bănică. Cu greu și-a putut stăpâni lacrimile

Andreea Marin, pe aceeași scenă cu fiica Violeta și Radu Bănică. Cu greu și-a putut stăpâni lacrimile

GALERIE FOTO (2) andreea marin cu copii

Momente pline de emoție pentru Andreea Marin. Miercuri seara, pe 11 mai, a avut loc Gala Atipic Beauty, un eveniment dedicat persoanelor cu dizabilități. Andreea a urcat pe scenă în calitate de prezentatoare și a fost ajutată de către fiica sa, Violeta, dar și de către fiul lui Ștefan Bănică Junior, Radu.

Andreea Marin, pe aceeași scenă cu fiica Violeta și fiul fostului soț

10 ani de frumusețe atipică au fost sărbătoriți, miercuri seară, la Palatul Parlamentului, în cadrul unei gale produsă și prezentată de Andreea Marin. Anul acesta, vedeta s-a bucurat și de sprijinul fiicei sale, care s-a oferit să fie voluntar în cadrul acestui proiect de suflet al Andreei Marin. La un moment dat pe scenă și-a făcut apariția și Radu, fiul lui Ștefan Bănică Junior, un tânăr inteligent și implicat despre care Andreea are doar cuvinte de laudă.

andreea marin alaturi de violeta si radu
Andreea Marin alături de Radu și Violeta

„Mă bucur să fiu aici, că pot fi parte din acest proiect. Sunt voluntar și pe lângă acest lucru, mai fac voluntariat în mai multe centre. De exemplu, fac voluntariat într-un centru de reabilitate pentru adolescenți. E o pasiunea de a mea și, sincer, mă bucur să văd atâția oameni care se adună pentru o cauză atât de nobilă.

Mama mi-a arătat centrul și am început să merg în fiecare săptămână. La început mi s-a părut un chin. După am realizat că nu-mi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo. În momentul în care mi s-a deschis și le-am aflat poveștile, mi s-a schimbat viața. Am început să merg duminica la biserică”, a declarat Violeta, pe scena de la Gala Atipic Beauty.

Violeta are planuri mari de viitor

Violeta are planuri mari pentru viitor, iar în doi ani va părăsi căminul pentru a studia în străinătate. Ea este pasionată de drept și de actorie, așadar nu este exclus să aleagă o facultate care să aibă un asemenea profil. La evenimentul care a avut loc pe 11 mai la Palatul Parlamentului, adolescenta a vorbit și despre relația pe care o are cu celebra s-a mamă. În cadrul unui interviu ea a declarat că are încredere deplină în mama sa și că întotdeauna găsește la ea sprijinul de care are nevoie, indiferent de problema pe care o înfruntă.

„În doi ani îi pleacă puiul de acasă, ceea ce mă întristează foarte tare. Dar e momentul, trebuie să-mi descopăr viața, să văd ce pot să fac și să mă distrez. (…) Mama este o persoană foarte rațională, este foarte logică. Îmi permite să fac lucruri cu o anumită limită și mi se pare normal. Apreciez faptul că avem o relație atât de apropiată și că vorbim despre toate lucrurile care ar putea să mă deranjeze. Mi se pare că e o mamă foarte bună. Întotdeauna îi spun orice. Normal că e prietena mea, suntem una și aceeași”, a declarat Violeta, conform Spynews.ro.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: