Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin se iubește de cinci ani cu Adrian Brâncoveanu: „Există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea“

Andreea Marin se iubește de cinci ani cu Adrian Brâncoveanu: „Există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea“

Andreea Marin este una dintre cele mai discrete persoane publice din țara noastră. Prezentatoarea TV lasă ca publicul să știe despre viața ei personală doar câte puțin. Deși a trecut prin două căsnicii eșuate, zâna a căutat dragostea în continuare și nu i-a fost teamă să iubească din nou.

Adrian Brâncoveanu este bărbatul care îi completează viața Andreei Marin. Cei doi formează un cuplu de cinci ani. Relația lor s-a bazat pe discreție. De curând, zâna a făcut declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește.

„Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții, că dacă ai prea multe, nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi, ținându-te de valorile tale”, spunea Andreea Marin la Antena Stars, relatează Spynews.

Andreea Marin se iubește de cinci ani cu Adrian Brâncoveanu: „Există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea“

Ca în orice relație de cuplu, există momente în care trebuie să faci mici compromisuri. Andrian și-a dorit foarte mult să fie alături de Andreea, iar pentru asta a lăsat job-ul din străinătate. Iată ce spune Andreea despre situațiile în care socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

„E mare lucru, pentru că există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea. Există și momente când avem căderi, suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții.

Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut”, a mai spus Andreea Marin în cadrul aceluiași interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: