Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin și-a surprins fanii cu un preparat gustos. ”Zâna Surprizelor” are o rețetă unică de supă cremă

Andreea Marin și-a surprins fanii cu un preparat gustos. ”Zâna Surprizelor” are o rețetă unică de supă cremă

GALERIE FOTO (4) Andreea Marin

Andreea Marin a arătat fanilor o rețetă unică de supă cremă. Totul este gata în doar 23 de minute! Așa îi vei surprinde pe cei dragi!

Andreea Marin și-a surprins fanii cu un preparat gustos. ”Zâna Surprizelor” are o rețetă unică de supă cremă

Supa cremă este una dintre preparatele foarte gustoase, care nu presupune mult timp petrecut în bucătărie și se gătește foarte ușor. Andreea Marin a dezvăluit, în acest weekend, fanilor o rețetă aparte de supă cremă, care este gata în doar 23 de minute. De asemenea, ingredientele sunt unele la îndemâna oricui.

Foto: Instagram Andreea Marin

”Cum poate fi atât de gustoasă o supă cremă care cere doar câteva minute din timpul meu în bucătărie? Recunosc, a ieșit minunat (…) Atât vă spun: e o bunătate și e apreciată de întreaga familie. Așa că o dau mai departe cu drag:

-o jumătate de ceapă;
-2 – 3 caței de usturoi;
-două mâini de ciuperci, de care vă plac, sau alt ingredient principal după gustul vostru (de pildă, linte, țelină, dovleac…) eu am ales să pun ciuperci, dar și puțin dovleac și niște morcovi pitici, i-am pus de drag, căci sunt din grădina noastră și au gustul tale bun, creștem orice legumă, fruct sau plantă verde fără a folosi chimicale;
– un cartof dulce (eu am avut unul normal) de mărime medie;
– sare și puțin unt”, a scris Andreeea Marin pe Instagram.

Andreea Marin, despre supa ei cremă: ”Vă asigur că merită”

Supa cremă are nevoie de un aparat special pentru a fi pregătită, mai exact, în aparatul în care se prepată ciorbe sau smoothie. Andreea Marin a precizat că în rețeta de supă cremă a ei se pot pune și crutoane, dar nu este musai, depinde de cum preferă fiecare dintre noi.

”Legumele tăiate cubulețe au fost puse în aparatul de făcut supe cremă, ciorbe sau smoothie, costă puțin peste 300 RON și e foarte util, adaugi doar apă peste ele, cam o cană și jumătate, și transformă singur totul în supă cremă în 23 de minute, iar la final adaugi doar puțin ulei, parmezan dacă vrei, pătrunjel sau mărar, eu am pus și frunze de busuioc din grădină. Are și program de curățare, după ce golești recipientul, pui apă și aparatul se spala singur printr-un program care durează 3 minute. Îl găsiți la mai mulți producători.

Poftă mare, dacă vă puneți pe treabă, vă asigur că merită! Sănătos, hrănitor, parfumat și gustos! Poți adauga, dacă vrei, și crutoane. Eu nu am simțit nevoia, crema e groasă, sățioasă, numai bună dacă ții o dietă după vacanță. Sâmbătă frumoasă!”, a mai adăugat Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: