Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a fost la un pas de a se sinucide. Care a fost motivul: ”Refuzam să cred asta!”

Andreea Marin a fost la un pas de a se sinucide. Care a fost motivul: ”Refuzam să cred asta!”

Andreea Marin

Andreea Marin, dincolo de celebritatea sa, ascunde multe momente dificile. Unul dintre ele a fost atunci când a vrut să-și pună capăt zilelor. 

Andreea Marin a fost la un pas de a se sinucide. Care a fost motivul: ”Refuzam să cred asta!”

Andreea Marin a fost la un pas de a-și lua viața în trecut. Totul ar fi pornit de la un medicament găsit pe internet pe care l-a luat pentru a pierde în greutate. Însă, s-a ales cu efecte secundare, mai exact, cu depresie. Depresia a dus-o în punct în care a vrut să se sinucidă.

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet.

Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică”a mărturisit Andreea Marin, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări.”

Andreea Marin: ”Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”

Andreea Marin își amintește cum era lipsită de energie, cum nu conștientiza ceea ce i se întâmplă. În cele din urmă a mers la psiholog, văzând că are anumite simptome ciudate și că cei din jur îi făceau observații.

„Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela! Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-ş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm” a mai spus ”Zâna Surprizelor”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: