Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, dezvăluire dureroasă din trecut. Cum era să facă accident cu Violeta, fiica ei

Andreea Marin, dezvăluire dureroasă din trecut. Cum era să facă accident cu Violeta, fiica ei

Andreea Marin

Andreea Marin a dezvăluit că în trecut, după ce a născut-o pe fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr., Violeta, a fost la un pas de a face accident rutier. Prezentatoarea își amintește cu greu de acea zi.

Andreea Marin, dezvăluire dureroasă din trecut. Cum era să facă accident cu Violeta, fiica ei

Andreea Marin spune că viața publică i-a adus nu doar fericire, ci și momente neplăcute. Își amintește cum după ce a născut-o pe Violeta și a plecat de la maternitate în brațe cu cea mică, dar și cu fostul ei soț, Ștefan Bănică Jr, era să facă accident. O tragedie era cât pe ce să se întâmple, din cauza că erau urmăriți de presă, mai exact, ”șicanați”.

”Am născut-o pe Violeta și la ieșirea din spital eram urmăriți de paparazzi și era, pur și simplu, să facem accident în acea zi fiind șicanați, nu doar urmăriți, în ziua în care ieșeam cu copilul din maternitate. Sunt niște lucruri foarte neplăcute ce au avut loc în viața mea de-a lungul timpului”, a spus Andreea Marin la emisiunea ”40 de întrebări” de la Kanal D.

De ce au divorțat Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr

Deși s-au iubit cu patos, au fetiță împreună, mariajul lor n-a rezistat. Se speculează că artistul ar fi fost infidel cu Lavinia Pîrva față de Andreea Marin. Despre despărțirea de cântăreț, Andreea Marin a spus:

Nepotrivirea aș spune. Trecutul e trecut, trăiesc cu gândul la viitor. Din a doua căsnicie o am pe fiica mea și asta este tot ceea ce contează cu adevărat”, a mai spus Andreea Marin.

De asemenea, Andreea Marin a mai precizat că nu s-ar mai căsători cu niciunul dintre foștii ei soți.

”Cu niciunul nu m-aş mai căsători. Cu primul soţ a fost o mare dragoste, dar ne-am căsătorit prea devreme. A doua căsătorie o ştie toată lumea, amândoi eram în lumina reflectoarelor. A treia a fost o greşeală”, a mai explicat prezentatoarea la Kanal D.

A fost sau nu ceruta in casatorie Andreea Marin de catre Ion Tiriac?

„Ati fi acceptat o cerere in casatorie din partea lui Ion Tiriac?”. Raspunsul Andreei Marin nu a intarziat sa apara spunand ca este extrem de „stupida aceasta poveste”. Andreea Marin vine si lamureste misterul in legatura cu relatia ei cu fostul tenismen.

„Nici macar nu va pot raspunde la aceasta intrebare. Nu as fi negat sa raspund unui adevar. Este onorant sa ai o legatura cu un astfel de om, asa cum l-am cunoscut eu pe Ion Tiriac. Am tot respectul pentru el si mi-a fost un prieten de nadejde. Nu am cuvinte sa descriu relatia de prietenie cu un om de calibrul domniei sale Pana la urma a fost atat de mare presiunea partii de presa incat eu am decis ca ii fac rau omului acesta. Lucrurile erau duse la o extrema care nu avea nicio legatura cu realitate. Nu vad de ce as nega ca as fi avut o relatie daca ar fi fost adevarat.
Am avut o prietenie pe car eo pretuiesc si astazi si imi este drag omul acesta si am tot respectul si am invatat de la el. Nu este raspunsul meu, nu a fost niciodata vorba despre un inel. Cum ar putea fi vorba despre asa ceva daca nu s-a pus problema decat de o prietenie si nimic altceva.”, a declarat Andreea Marin in emisiunea lui Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: