Redactia.ro
Home » Homepage » Andreea Morega este condusă pe ultimul drum de sute de oameni. Mama tinerei studente ucise de presupusul iubit a leșinat la înmormântare: „Să vindeci sufletele nevinovate”

Andreea Morega este condusă pe ultimul drum de sute de oameni. Mama tinerei studente ucise de presupusul iubit a leșinat la înmormântare: „Să vindeci sufletele nevinovate”

Andreea Morega a fost condusă pe ultimul drum.

UPDATE – Mama studentei a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a leșinat înainte ca cortegiul funerar cu trupul neînsuflețit al fiicei sale să plece spre locul de veci. Femeia este devastată de durere. Reamintim că rudele femeii au anunțat că aceasta este hrănită cu lingurita de către cei apropiați, încă de zilele trecute.

Comunitatea academică și locuitorii satului Padeș din județul Gorj trăiesc momente de profundă tristețe și durere, în timp ce își iau rămas bun de la Andreea Morega, o tânără studentă la Medicină a cărei viață a fost curmată prematur și tragic. Ceremonia de înmormântare, desfășurată astăzi, a adus împreună sute de persoane, venite să-și exprime compasiunea și să împărtășească durerea familiei îndurerate. La înmormântare este prezent și un echipaj medical alături de o ambulanță.

Andreea a fost înmormântată în rochie de mireasă

Andreea, descrisă de toți cei care au cunoscut-o ca fiind o tânără plină de viață, cu aspirații mari și o dedicare neclintită față de studiile ei, a fost condusă pe ultimul drum într-o rochie de mireasă, simbol al purității și visurilor neîmplinite. Trupul său neînsuflețit, așezat într-un sicriu alb, a fost înconjurat de un ocean de flori și lumânări, oferite de cei care au venit să își exprime respectul și dragostea.

Într-un gest emoționant, colegii de facultate și profesorii Andreei de la Timișoara, precum și foștii săi colegi de la Colegiul Tehnologic Constantin Brâncoveanu din Baia de Aramă, au organizat un omagiu în memoria sa, creând un altar de lumânări și flori în fața Facultății de Medicină și a liceului unde tânăra a studiat. Mesajele și tributurile aduse Andreei evidențiază impactul profund și pozitiv pe care l-a avut asupra celor din jurul său.

Părinții tinerei sunt devastați de durere

Declarațiile tatălui Andreei reflectă incredulitatea și durerea profundă provocată de pierderea neașteptată a fiicei sale. Aflat în căutarea unor răspunsuri la întrebările rămase fără răspuns, el împărtășește ultimele momente de comunicare cu Andreea, înainte de tragedia care a smuls-o brutal din mijlocul celor dragi.

În timp ce comunitatea locală și cea academică își exprimă compasiunea și solidaritatea cu familia Morega, ancheta continuă pentru a aduce la lumină circumstanțele din spatele acestei tragedii. Paralel cu aceasta, părinții autorului crimei își vizitează fiul în arest, unde acesta și-a exprimat regretul, dar urmează să fie evaluat de specialiști pentru a determina dacă a avut discernământ în momentul faptei.

Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, alături de întreaga comunitate academică, deplânge pierderea unei studente remarcabile și transmite condoleanțe familiei și prietenilor Andreei. Mesajele lor, încărcate de emoție și respect, subliniază pierderea imensă a unui suflet nevinovat, a cărui absență lasă un gol imposibil de umplut.

În aceste momente de suferință, comunitatea se unește în rugăciune și gânduri bune, sperând că Andreea va găsi pacea și lumină într-un loc mai bun, unde va putea vindeca sufletele nevinovate, așa cum și-a dorit întotdeauna. Drum lin spre stele, Andreea!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: