Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Andreea Perju, operată de urgență. Primele imagini din spital: „Aștept rezultatele biopsiei”

FOTO Andreea Perju, operată de urgență. Primele imagini din spital: „Aștept rezultatele biopsiei”

GALERIE FOTO (2)

Îndrăgita vedetă, Andreea Perju a trecut prin momente tensionate și cumplite din cauza stării de sănătate. Aceasta a ajuns de urgență la spital pentru o operație complicată pe care susține că trebuia să o facă de mult timp. Actriței i-a apărut, în urmă cu opt ani, un adenom la sânul stâng, iar în ultimul an s-au mai dezvoltat încă doi, fapt ce a împins-o pe masa de operație.

Andreea Perju, operată de urgență

Andreea Perju le-a povestit fanilor ei prin intermediul Instagram-ului, prin ce a trecut încă din luna octombrie când a înercat să amâne operația. Acum, a fost nevoită să treacă prin această complicație, deoarece starea ei de sănătate se agrava și fără această operație nu era pe drumul cel bun:

„Gata, a trecut dar o să vă povestesc un pic despre episodul meu că poate vă ajută să conștientizați că e important să mergeți la controale periodice, să țineți sub control și să vă ascultați instinctul atunci când vine momentul să acționați.

De 8 ani țineam sub control un adenom la sânul stâng care, din păcate, în ultimul an, din cauza stresului si dezechilibrului hormonal, a mai dezvoltat 2 “frați” . În Octombrie am zis TREBUIE să fac ceva dar , româncă fiind, am tot amânat momentul deoarece sănătatea o punem pe locul 100 și mereu găsim situații care au întâietate.Nu-s mândră de asta dar câți dintre voi vă regăsiți în descrierea mea?”, a scris Andreea Perju pe Instagram.

Starea de sănătate a Andreei Perju s-a agravat în ultimele luni

Andreea Perju a povestit, pe pagina sa personală de socializare, că din cauza faptului că a amânat operația, în luna octombrie, adenomul a crescut și a ajuns la aproximativ 3 cm:

„Au mai trecut 9 luni și “domnul” s-a înmulțit și a și crescut la aproximativ 3 cm. După ultima ecografie am zis e momentul să acționez. Am vorbit cu doi medici doctori ( Fabian Gurău – medic estetician și Florin Georgescu medic chirurg ) medici din noua generație , pasionați de meseria lor și atenți la nevoile pe care le aveam, și am făcut pași siguri spre intervenție. Am ales clinica și totul a decurs ca la carte. Fără bartere, fără reclame ascunse doar cu gândul la fetițele mele și la faptul că sunt un exemplu pentru ele.

Le-am explicat ce urmează să se întâmple, de ce am ales așa și cât suntem de norocoase că medicina a evoluat atât de mult încât putem opri dezvoltarea unei posibile boli printr-o intervenție chirurgicală și că asta ne va liniști psihicul care e prietenul sau dușmanul nostru, depinde mult de situație. Cred că o minte sănătoasă și pozitivă ajută corpul să rămână în armonie”, a mai zis Andreea Perju.

Andreea Perju, pe patul de spital

Vedeta s-a fotografiat pe patul de spital, cu un zâmbet radiant că în sfârșit a făcut această intervenție. Acum, așteată rezultatele biopsiei.

„Mai e un hop, aștept rezultatele biopsiei și merg mai departe pentru că viața e prea frumoasă ca să rămân blocată în încercările ei.

Gânduri bune și aveți grijă de sănătatea voastră, în esență de la ea ar trebui să pornească prioritățile, restul vine pe lângă!”, a mai zis pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANDREEA PERJU (@andreea.perju)

Aceasta a pus, astăzi, tot pe Instagram, o postare în care a surpins un buchet de flori albe. Andreea Perju susține că dacă are flori albe poate trece peste orice.

Sursa foto: InstaStory Andreea Perju
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: