Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu a răbufnit la adresa unei cântărețe! O are blocată în telefon: ”Mi se pare foarte perversă”

Andreea Tonciu a răbufnit la adresa unei cântărețe! O are blocată în telefon: ”Mi se pare foarte perversă”

Andreea Tonciu este una dintre cele mai directe vedete de la noi din showbiz! Se bucură de un succes imens în mediul online, tocmai pentru că este o fire foarte sinceră și adoră să spună lucrurilor pe nume. Ce a spus, de curând, despre o cântăreață de la noi din țară, i-a lăsat pe toți fără cuvinte!

Andreea Tonciu a răbufnit la adresa unei cântărețe

Andreea Tonciu a fost prezentă în emisiunea online a Oanei Radu, ”Detectorul de minciuni”. Acolo, a făcut dezvăluiri senzaționale despre multe vedete din showbiz-ul românesc, printre care și despre Alexandra Ungureanu, fosta ei colegă de la ”Bravo, ai stil”. Tonciu susține că Alexandra este o femeie perversă și că o are blocată și acum pe rețelele de socializare.

Alexandra Ungureanu. Nu o suportam deloc. Mi se pare foarte perversă. Știi cum e vorba aia cu mutu. Eu nu sunt invidioasă pe femei, ea nu are ce am eu. Deci nu o invidiam, dar nu îi suportam caracterul. N-am nimic cu femeia, dar nu am scos-o de la block. Suntem blocate reciproc. Am blocat-o pentru că nu cred că putem avea o conversație, nu suntem pe aceeași lungime de undă. Eu nu sunt compatibilă cu ea, ea e alt standard”, a declarat Andreea Tonciu.

De ce s-a certat Andreea Tonciu cu Sânziana Buruiană

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană erau cele mai bune prietene acum mulți ani, însă în prezent, cele două nu-și mai vorbesc deloc.  „Să spună Sânziana care este motivul, dacă tot vorbește despre mine. Eu nu am nicio relație cu ea acum. Ea însă și-a permis să-mi scrie când eram în vacanță, să mă invite la tăierea moțului fetiței sale. Judecați voi care este adevărul”, a mai spus vedeta.

De altfel, aceasta susține că nu are ce să discute cu și despre fosta ei prietenă, Sânziana Buruiană. „Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu mă interesează. Cu toate că ea se bagă aşa în viaţa mea şi nu ştiu de ce. Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea”, a conchis Andreea Tonciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: