Redactia.ro
Home » TV » Andreea Tonciu, certată de mămicile din mediul online. Gestul revoltător pe care i l-a făcut fiicei sale

Andreea Tonciu, certată de mămicile din mediul online. Gestul revoltător pe care i l-a făcut fiicei sale

GALERIE FOTO (3)

Andreea Tonciu este o mămică devotată, dar și modernă, lucru care nu pare să fie neapărat bun. Vedeta a stârnit revolta în mediul online după gestul pe care i l-a făcut fiicei sale. 

Andreea Tonciu, certată de mămicile din mediul online. Gestul revoltător pe care i l-a făcut fiicei sale

Andreea Tonciu nu a ezitat să o expună pe fiica sa, Rebecca, în mediul online, încă de la o vârstă fragedă. Vedeta este extrem de apropiată de fetița ei și îi acordă libertatea de a face tot ceea ce o face fericită, însă acest lucru nu este în totalitate pe placul altor mămici. Tonciu este o mamă modernă și își duce fiica la salon, acolo unde fetița primește un răsfăț pe măsură.

Recent, Andreea Tonciu a postat un clip video pe Tik Tok în care le arată următorilor ei că fiica sa, Rebecca, se machiază. Micuța pare extrem de încântată de acest lucru. Însă, mămicile din mediul online nu sunt de acord ca cea mică să se fardeze de la o vârstă atât de fragedă și au condamnat atitudinea Andreei.

„E trist că o machiezi de la o vârstă așa fragedă”, „Doamne, cum să o machiezi de la vârsta asta nu este normal”, au fost câteva din comentariile lăsate.

Cu toate acestea, printre comentariile lăsate de internauți, multe au fost extrem de pozitive, iar multe mămici au felicitat-o pe Tonciu pentru faptul că este o mamă modernă.

„Ce fetiță frumoasă! Să vă trăiască și să vă bucurați de ea”, „Wow, ce trăsături frumoase are, le fel ca mama ei”, au spus alții.

Mai mult, la vârsta de doar 4 ani, Rebecca s-a apucat și de înot, un sport iubit de milioane de copii. Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” s-a documentat cu privire la beneficiile pe care le are educația acvatică asupra fiicei sale. Și fetița pare să fie extrem de încântată de noua sa activitate.

„Mă duc la grădi ca să fac înot. Astăzi fac înotul. Abia aștept, abia aștept”, a spus Rebecca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: