Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, disperată! Agresorul a fost eliberat, iar Niculescu s-a ales cu plângere penală

Andreea Tonciu, disperată! Agresorul a fost eliberat, iar Niculescu s-a ales cu plângere penală

GALERIE FOTO (4) Andreea Tonciu, disperată!

Andreea Tonciu, disperată! Întreg showbiz-ul a fost zguduit miercuri, 30 decembrie, după ce Andreea Tonciu și soțul său, Daniel Niculescu au fost atacați cu un cuțit în plină stradă de un șofer furios. Ulterior, agresorul în vârstă de 27 de ani a ajuns pe mâna poliției, dar acesta a fost eliberat, pentru că autoritățile nu au găsit cuțitul cu care fotbalistul a fost rănit. Mai mult, se pare că bărbatul a depus plângere împotriva lui Niculeascu, susținând că el ar fi victima.

Andreea Tonciu, disperată! Agresorul a fost eliberat, iar Niculescu s-a ales cu plângere penală

Andreea Tonciu, disperată! Andreea Tonciu a trăit prin clipe îngrozitoate ieri! Vedeta se afla în traficul din București împreună cu soțul și fiica sa, în momentul în care au fost atacați cu un cuțit de un șofer nervos. Întregul eveniment a fost povestit de brunetă pe rețelele de socializare, iar cel mai îngrozitor a fost faptul că Rebeca, fiica lor a fost de față. „În 2020 mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie și ne atacă cu cuțite. În ce lume trăim, fraților? Unde suntem noi aici, în junglă? Oameni de ăștia nebuni mi-au atacta soțul, eu eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!”, spunea ieri Andreea Tonciu pe rețelele de socializare, plângând.

Andreea a oferit câteva declarații, susținând că este foarte dureros faptul că fetița sa de doar patru ani a asistat la scenele de groază.„Iubesc țara noastră și o respect foarte mult, dar îmi pare rău că trăiesc în țara noastră unii oameni care atacă. Ce e dureros pentru mine e că copilul meu de 4 ani jumătate a asistat la aceste scene și nu vreau să pățească ceva…”, mai spunea celebra brunetă.

Ce s-a întâmplat cu agresorul

Tot ieri, Andreea Tonciu a sunat disperată la 112 pentru a sesiza Poliția cu privire la atacul sângeros. La locul faptei a ajuns o echipă de poliție și o ambulanță, pentru că Daniel Niculescu a suferit o rană la nivelul nasului. „Astăzi, în jurul orei 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, faptul că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițiștii Secției 11, care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Bărbatul, care este presupus că ar fi agresat pe celălalt participat în trafic a fost depistat, identificat, iar acum se află în custodia polițiștilor”, a declarat Ciprian Romanov, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Ulterior, agresorul a fost reținut de autorități, care a depus plângere împotriva lui Daniel Niculescu, la puțin timp după ce bruneta și sotul său au mers împreună la poliție pentru a face același gest. La scurt timp, agresorul ar fi mers acasă însoțit de polițiști și de avocați pentru a-i verifica mașina, după ce Andreea și Daniel Niculescu au declarat că acesta i-a amenințat cu un cuțit. Oamenii legii nu au găsit nicio armă în autoturismul bărbatului în vârstă de 27 de ani. La ieșirea din sediul poliției, Daniel Niculescu a vorbit cu presa, făcând o afirmație șocantă. ”M-a mutilat! I-am tăiat calea, nu îl cunoașteam. Am încredere în Poliția Română!”, a spus soțul Andreei Tonciu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: