Redactia.ro
Home » TV » Andreea Tonciu și-a schimbat atitudinea! Ce i-a transmis lui Maurice Munteanu? ”Am făcut o mare greșeală”

Andreea Tonciu și-a schimbat atitudinea! Ce i-a transmis lui Maurice Munteanu? ”Am făcut o mare greșeală”

GALERIE FOTO (3) Andreea Tonciu și-a schimbat atitudinea! Ce i-a transmis lui Maurice Munteanu? ”Am făcut o mare greșeală”

Andreea Tonciu și-a schimbat atitudinea! Vedeta și-a cerut scuze în direct în fața juratului Maurice Munteanu și a recunoscut că a greșit de multe ori în competiție. 

Andreea Tonciu și-a schimbat atitudinea

Andreea Tonciu a avut o atitudine schimbată cu multe zile înainte de a se termina competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Această atitudine s-a văzut însă și în Marea Finală, atunci când și-a cerut scuze în direct, în fața lui Maurice Munteanu.

Andreea Tonciu și-a schimbat atitudinea! O fire vulcanică de fel, Andreea Tonciu a reacționat impulsivă de multe ori de-a lungul acestui sezon. Și-a exprimat opiniile și punctul de vedere cu fiecare ocazie și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume atunci când a fost dezavantajată, scrie radioimpuls.ro.

În urmă cu câteva săptămâni, atât Andreea Tonciu cât și soțul ei i-au adus mai multe injurii în mediul online lui Maurice pentru că li se părea că o favorizează pe Alexandra Ungureanu. Aceasta chiar a susținut că în spatele ținutelor Alexandrei ar sta chiar juratul de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”.

”Știu exact cine sunt și nu știu de ieri, de azi cine sunt. O piață și o industrie întreagă știe cine sunt. Astea sunt chestii care pot fi verificate, oricum. În momentul în care lansezi astfel de acuze dacă ele nu sunt susținute de ceva se poate ajunge la chestiuni mult mai grave”, a declarat atunci Maurice Munteanu.

Andreea Tonciu și-a schimbat atitudinea

În Marea Fianală, Andreea Tonciu și-a schimbat atitudinea. Bruneta a simțit nevoia să-și ceară scuze în direct față de juratul Maurice și să încheie această competiție în toane bune.

”Sunt o fire foarte vulcanică. Vreau ca în seara aceasta să-mi cer scuze în fața domnului Munteanu, recunosc că am gresit. Și de fiecare dată când mă uit la emisiune și văd că faceți glume, îmi dau seama că am făcut o mare greșeală”, a spus Andreea Tonciu în Marea Finală.

Reacția lui Maurice Munteanu a fost delicioasă! Juratul i-a spus cu zâmbetul pe buze că scuzele îi sunt acceptate și că nu a fost supărat pe ea pentru ceea ce a scris și declarat vedeta în online.

Andreea Tonciu a fost pe locul trei în competiție

Chiar dacă nu a câștigat marele premiu, Andreea Tonciu a ajuns pe locul trei în topul preferințelor publicului. Aceasta a fost penultima concurentă eliminată în marea finală, iar lupta s-a dat între Alexandra Ungureanu și Theo Rose, urmând ca Alexandra să fie marea câștigătoare a acestui sezon.

Andreea Tonciu și-a schimbat atitudinea

”Vă mulțumesc mult pentru tot! Sunt foarte fericită că sunt în top 3. Mi-am dorit foarte mult asta. Vă mulțumesc în primul rând vouă, celor de acasă, celor care stiu că m-au votat neîncetat”, a spus Andreea Tonciu.

În urma voturilor, Alexandra Ungureanu a fost cea care a primit marele premiu și titlul de ”Cea mai stilată celebritate din România”. A fost o competiție strânsă, plină de atacuri dure și scandaluri, însă doar una a căștigat ăn totalitate simpatia publicului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: