Redactia.ro
Home » TV » Câţi bani primeşte Alexandra Ungureanu, după ce a câştigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”? Suma are cinci zerouri

Câţi bani primeşte Alexandra Ungureanu, după ce a câştigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”? Suma are cinci zerouri

GALERIE FOTO (10)

Emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-a încheiat oficial! Telespectatorii s-au întrebat câți bani primeşte Alexandra Ungureanu, după ce a câştigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”?

Câți bani primeşte Alexandra Ungureanu, după ce a câştigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”?

Șase concurente s-au luptat în marea finală pentru a pune mâna pe premiul cel mare și pe titlul de ”Cea mai stilată celebritate din România”, însă doar una a reușit să câștige simpatia publicului.

Iar România a ales! Este chiar Alexandra Ungureanu! Cantareata a castigat marea finala Bravo, ai stil! Celebrities la mica diferenta de locul 2 – Theo Rose, in topul facut de public, in direct.

Cu doar câteva zile înainte să câștige, Maurice Munteanu i-a spus concurentei BAS că ea va fi câștigătoarea. Juratul a precizat, că-n opinia lui, doar ea merită să câștige având în vedere prestația până în acel moment. Declarația a scos-o din minți pe Andreea Tonciu, care l-a acuzat pe Maurice de blat cu Alexandra și de lipsa imparțialității.

Cele șase celebrități au fost cuprinse de emoții și nu au ezitat să și le exprime. „Tremur și nu mi-e frig”, a declarat emotionata Deea Codrea în Marea Finala. De asemenea, Andreea Tonciu a fost și ea copleșită de emoții și a cedat, spunând printre lacrimi: „Am lasat totul pentru acest concurs!”, iar Theo Rose a delcarat tot printre lacrimi cat de mult a insemnat această competiție pentru ea.

Câți bani primeşte Alexandra Ungureanu, după ce a câştigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”? Unica câștigătoare a fost aleasă de public prin vot sms și a câștigat suma de 100.000 de lei, dar și titlul de ”Cea mai stilată celebritate din România”. Coronița primită de câștigătoare este una cu greutate! Bijuteria, râzvnită de cele șase finaliste, a fost lucrată manual și este placată cu pietre semiprețioase, o adevarată capodoperă, demnă de o celebritate cu stil.

Câți bani primesc concurentele ”Bravo, ai stil! Celebrities”

”Bravo, ai stil! Celebrities”, denumit până acum doar „Bravo, ai stil” se bucură de un real succes în România. Sezonul acesta au apărut în cadrul emisiunii personalități cunoscute din România precum Bianca Giurcanu, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Gina Chirilă, Bianca Rus, Theo Rose, Raluca Tănase și Maria Ilioiu. Acestea sunt cele care și-au negociat câteva sume frumoase pentru a apărea în cadrul show-ului de la Kanal D.

Cele amintite mai sus primesc onorarii care se încadrează între 500 și 1000 de euro săptămânal. Iar dacă în trecut, concurentele beneficiau de sume care nu depășeau 2000 sau 3000 de euro pe lună, situația s-a prezentat puțin mai diferit acum. Vedetele și-au negociat cu producătorii, individual, salariul pe care l-au încasat în urma apariției lor și din acest motiv, tratamentul lor este cumva diferențial. Mai mult, dat fiind faptul că anumite vedete au beneficiat de mai mulți bani comparativ cu altele, ținutelor lor au fost completate cu accesorii mai scumpe, prin urmare, au cheltuit mai mulți bani pentru a-și crea propriile vestimențații pentru show.

Emisiunea românească „Bravo, ai stil! Celebrities” este creată după modelul reality-show-ului My Style Rocks, concept insipirat dintr-un format de producție din Turcia. Emisiunea din România a fost difuzată pentru prima dată în România în august 2016 și a contribuit masiv la atragerea de public pe postul de televiziune Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: