Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, ieșire necontrolată la Survivor All Stars 2024! Faimoasa a fost enervată la culme după meciul cu Ștefania Ștefan

Andreea Tonciu, ieșire necontrolată la Survivor All Stars 2024! Faimoasa a fost enervată la culme după meciul cu Ștefania Ștefan

Andreea Tonciu, ieșire necontrolată la Survivor All Stars 2024! Faimoasa a fost enervată la culme după meciul cu Ștefania Ștefan

Andreea Tonciu, ieșire necontrolată la Survivor All Stars 2024! Faimoasa a fost enervată la culme după meciul cu Ștefania Ștefan.

Andreea Tonciu, ieșire necontrolată la Survivor All Stars 2024

În ediția de Survivor All Stars 2024, telespectatorii au fost martorii unei ieșiri neașteptate din partea celebrei Andreea Tonciu. După un meci tensionat cu coechipiera Ștefania Ștefan, Andreea a avut o reacție necontrolată și a exprimat nemulțumirea ei față de strategia echipei Faimoșilor.

Meciul în cauză a fost un moment cheie în competiția Survivor All Stars, în care Faimosii au încercat să elimine cei mai buni jucători de la echipa lor adversă, Razboinicii, sacrificând câteva puncte. Practic, au ales să trimită un concurent mai slab de la ei în schimbul unuia foarte bun de la Razboinici, astfel obținând un scor mai mare. Cu toate acestea, Andreea Tonciu a pierdut meciul și a reacționat cu furie. Ea a declarat:

„Mă puneți pe mine, care sunt bombă pe traseu, cu asta? Cum să mă pui, că eu sunt praf”.

Faimoasa a fost enervată la culme după meciul cu Ștefania Ștefan

În timp ce tensiunea creștea, Jorge, un alt membru al echipei Faimoșilor, i-a răspuns lui Andreea și i-a explicat că strategia era esențială pentru a menține echilibrul în competiție. El a subliniat că scorul este acum 5-5 și că alegerea lui de a trimite un concurent mai slab în duel era una strategică. El a adăugat:

„Și eu l-am luat pe Delea special. Înțelege strategia mare. E 5-5 acum, putea să fie 6-4, sau putea să fie 7-2”

S-au făcut strategiile la Survivor All Stars 2024

În plus, Andreea Tonciu și Jador au dezvăluit ulterior că au format o alianță pentru a influența nominalizările pentru eliminare. Aceasta s-a întâmplat după ce Faimosii au pierdut imunitatea colectivă în fața Razboinicilor, iar TJ Miles a câștigat imunitatea individuală în urma unui meci cu Ana Porgras. Ca detinator al imunitatii, TJ a trebuit să nominalizeze un concurent din echipa Faimosilor pentru a pleca acasă, și a ales să îl nominalizeze pe Ana Porgras. Echipa a mai nominalizat un alt concurent pentru eliminare, iar cei doi nominalizați au trebuit să se confrunte într-un duel pe teren, iar cel care a pierdut a trebuit să părăsească competiția.

„Sunt pregătit să fac alegerea corectă!” – a zis TJ după ce a primit colanul de imunitate personală.

Andreea Tonciu și Jador s-au aliat și au dezvăluit cine va fi nominalizat pentru a pleca acasă

Într-o discuție privată în pădure, Andreea Tonciu și Jador au dezvăluit că se simte o tensiune foarte mare în echipa lor, iar alianța lor este una strategică pentru a supraviețui în competiție. Andreea a spus:

„Se simte o tensiune foarte mare în campul ăsta. (…) Eu zic că Jador este sincer. Nu-l cunosc atât de bine, dar eu cred că este un om foarte sincer. Nu ar avea de ce să mă păcălească. Ce câștigă dacă mă păcălește pe mine? Poate unul, doi nu o să pronunțe numele numele meu, în rest o vor face toți. Pentru că nu au cum să se nominalizeze între ei. Le e frică să nu plece acasă”.

 

Sursa foto: Captură ecran – Survivor All Stars 2024

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: