Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, în lacrimi, înainte de plecarea în Republica Dominicană. Vedeta face dezvăluiri inedite despre provocarea Survivor All Stars: ”Despărțirea o să fie grea”

Andreea Tonciu, în lacrimi, înainte de plecarea în Republica Dominicană. Vedeta face dezvăluiri inedite despre provocarea Survivor All Stars: ”Despărțirea o să fie grea”

GALERIE FOTO (2) Andreea Tonciu participă la Survivor All Stars 2024

De la data de 16 ianuarie 2024, cei zece „Războinici” și cei zece „Faimoși” vor reveni pe micile ecrane. Survivor All Stars a selectat unele dintre cele mai remarcabile personalități din showbiz-ul și sportul românesc, pentru a pleca în Republica Dominicană, acolo unde vor fi supuși la probe pline de adrenalină.

Printre aceștia se numără și Andreea Tonciu, cea care a acceptat din nou provocarea de a reveni în competiție, dispusă să demonstreze lumii întregi cât de puternică și hotărâtă poate fi în condiții extreme, aducând o doză suplimentară de intensitate și dramă în cadrul competiției.

Andreea Tonciu este pregătită de Survivor All Stars 2024

Cu startul noului sezon Survivor All Stars, Faimoșii și Războinicii își pregătesc forțele pentru o competiție feroce și tensionată. Printre membrii echipei Faimoșilor se numără personalități deja cunoscute și apreciate de public, precum Zannidache, TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Jorge, Jador, Roxana Nemeș, Elena Ionescu, Ana Porgras, și Ștefania Stănilă. Andreea Tonciu, care s-a remarcat în sezonul 3, face din nou parte din echipa Faimoșilor, arătând că este pregătită să se confrunte cu orice provocare și să ofere telespectatorilor o prestație de excepție.

Andreea Tonciu, aflată la a doua participare în competiție, vrea să demonstreze că este mai pregătită ca niciodată să facă față provocărilor extreme ale Survivor All Stars. Prin această revenire, Tonciu aduce o doză de experiență și hotărâre, mărturisind că este o adevărată supraviețuitoare, gata să lase o amprentă puternică în acest sezon și să lupte pentru titlul suprem.

Andreea Tonciu participă la Survivor All Stars 2024
Andreea Tonciu participă la Survivor All Stars 2024

„Sunt foarte fericită că voi face parte din echipa Survivor All Stars. Eu sunt un „All Stars” în adevăratul sens al cuvântului și asta nu este pentru că sufăr de vedetism, doar că nu se putea face fără mine”, a dezvăluit Andreea Tonciu, potrivit ProTV.ro.

Andreea Tonciu a plecat în Republica Dominicană cu lacrimi în ochi

Vedetei îi va fi dor de casă, dar în special de fiica ei, Rebecca. Andreea Tonciu susține că are o relație profundă de prietenie cu fiica ei, Rebecca. Relația lor este atât de strânsă încât separarea lor va fi o experiență dificilă și emoționantă, însă acest lucru o face și mai puternică în cadrul competiției.

”Cel mai dor o să îmi fie de Rebecca pentru că noi stăm non-stop împreună și despărțirea o să fie foarte grea”, a mai spus Andreea Tonciu.

Pe 16 ianuarie, telespectatorii sunt invitați să se alăture aventurii captivante din „Survivor România All Stars”, difuzată la PRO TV și disponibilă pe platforma digitală VOYO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: