Redactia.ro
Home » Monden » De unde are Andreea Tonciu bani: „Sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”

De unde are Andreea Tonciu bani: „Sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”

Andreea Tonciu, discuție surprinzătoare cu tatăl ei la TV

Andreei Tonciu îi merge foarte bine și nu se ferește să o arate pe rețelele de socializare și în aparițiile la televizor. Recent, bruneta și-a cumpărat un apartament în valoare de 150.000 de euro și o mașină de lux.

Imobilul este situat într-o zonă în care doar oamenii cu foarte mulți bani își permit să locuiască.

Andreea Tonciu a investit 150.000 de euro într-un apartament cu 3 camere

„Acest apartament are trei camere și două băi (…) Un apartament ca al meu costă peste 150 de mii de euro. Știi ce este fericit pentru mine? Eu stau și toate îmi vin. E, vezi, știi ce înseamnă să fii mamă, ce responsabilitate pot să am?!(…) Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?”, a mai mărturisit vedeta de televiziune în emisiunea lui Teo Trandafir.

Pentru că mulți sunt curioși de unde are bani să își cumpere o astfel de casă, vedeta a oferit un răspuns cât se poate de clar.

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”, a spus Andreea Tonciu la Kanal D.

Vedeta se plimbă într-un nou bolid de lux

Se pare că soțul ei, Daniel Niculescu, este cel care aduce mai mulți bani în casă. Andreea Tonciu își câștigă banii și din campaniile de publicitate pe care le are, dar și din aparițiile la TV. „Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană”, a mai explicat Andreea Tonciu la „Teo Show”.

Andreea Tonciu și-a mai cumpărat recent și o mașină în valoare de 200.000 de euro pe care o conduce foarte mândră. Este vorba despre un BMW M850i. Potrivit Cancan, soțul Andreei Tonciu a cam acaparat noua achiziție a familiei, iar fosta asistentă TV a rămas cu cea veche, un Audi Q8.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: