Redactia.ro
Home » TV » Andreea Tonciu, mărturisire șocantă despre Giani Kiriță: „Cel mai plictisitor în dormitor”

Andreea Tonciu, mărturisire șocantă despre Giani Kiriță: „Cel mai plictisitor în dormitor”

GALERIE FOTO (2)

Andreea Tonciu a stârnit din nou controverse. Deși duce o viață împlinită, este căsătorită și este mama unei fetițe superbe, bruneta nu a ezitat să vorbească despre fostele sale relații și despre bărbații pe care i-a avut în dormitor. Bruneta ar fi avut o idilă chiar și cu Giani Kiriță. 

Andreea Tonciu, mărturisire șocantă despre Giani Kiriță

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute foste asistente TV. Vedeta a fost concurentă și în cadrul competiției ,,Bravo, ai stil! Celebrities’, de la Kanal D, unde a făcut furori.

Are un trecut tumultuos în ceea ce privește relațiile personale. După relația cu Nicolae Mitea, relație care a ținut prima pagină a ziarelor multă vreme, bruneta a ales discreția în noua relație. Soțul Andreei Tonciu chiar i-ar fi interzis acesteia să mai apară, multă vreme, pe micile ecrane.

Însă, bruneta pare să fi revenit acum. Andreea Tonciu și-a făcut curaj și a vorbit în cadrul unei emisiuni TV de la Kanal D despre bărbații din viața ei. Bruneta a recunoscut că s-ar fi cuplat în secret, înainte ca Andreea Tonciu să se căsătorească.

Cu toate acestea, bruneta pare să nu aibă cuvinte de laudă la adresa fostului fotbalist.  Întrebată care este cel mai plictisitor bărbat care i-a trecut prin așternuturi, Andreea Tonciu a renunțat la inhibiții și și-a spus părerea.

”Giani Kiriță a fost cel mai plictisitor în dormitor”, a spus Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni TV.

Kiriță despre spusele Andreei Tonciu

Invitat zilele trecute în studioul GSP, la emisiunea Prietenii lui Ovidiu”, Giani Kiriță a oferit o primă reacție la ce a spus Andreea Tonciu, chiar dacă au trecut mai bine de trei luni de la acele declarații.

„Nici n-am vrut să-i dau replica. A zis că am fost cel mai slab la pat. N-am vrut să-i dau replica. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul”, a spus Giani Kiriță.

Ce bărbați i-au facut avansuri, dar i-a refuzat

”Ce barbati celebri ti-au facut avansuri, dar i-ai refuzat?”, a fost întrebarea lui Cătălin Măruță la care Andreea Tonciu a răspuns: ”Ilie Nastase, Ianis Zicu, Banel Nicolita”.

Andreea Tonciu și-a găsit liniștea în brațele lui Daniel Niculescu

Andreea Tonciu și-a găsit liniștea și fericirea alături de Daniel Niculescu, cu care formează unul dintre cele mai frunoase cupluri din showbiz. Bruneta a devenit mult mai discretă de când l-a întâlnit pe actualul soț. Mai mult, cei doi au sărbătorit patru ani de căsnicie toamna trecută, motiv pentru care au ales să își facă declarații de dragoste și să sărbătorească acest lucru.

Daniel Niculescu este fost sportiv de performanță. Soțul Andreei Tonciu a practicat boxul și a fost un iubitor al sălilor de fitness, chiar dacă a trecut multă vreme de când nu a mai călcat în vreo sală de sport. Daniel Niculescu a locuit mulți ani la Bologna și și-a făcut o mare parte din studii în străinătate. Mai mult, fostul sportiv și-a terminat liceul în Italia.

Un prieten apropiat al celor doi a povestit cum a început relația lor de dragoste.

„Erau la un mall şi s-au văzut întâmplător. Au rămas împreună de atunci. Şi au trecut aproape trei luni’, a povestit un apropiat al cuplului.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt împreună încă din 2015, iar un an mai târziu au decis să se căsătorească.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: