Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, mărturisiri emoționante despre experiența de la „Survivor România”. „Am slăbit deoarece..”

Andreea Tonciu, mărturisiri emoționante despre experiența de la „Survivor România”. „Am slăbit deoarece..”

Andreea Tonciu a părăsit competiția „Survivor România”, după 10 zile în care oboseala, condițiile dificile de trai și probele parcurse și-au pus amprenta asupra corpului său. S-a întors în decursul zilei de ieri acasă cu zâmbetul pe buze, iar relatările sale despre experiența din junglă sunt de-a dreptul emoționante.

Andreea Tonciu, mărturisiri emoționante despre experiența de la „Survivor România”. „Am slăbit deoarece..”

„Survivor România” s-a încheiat pentru Andreea Tonciu, după ce colegii săi din echipa Faimoșilor au considerat că aceasta ar trebui să părăsească competiția. Vedeta a petrecut doar 10 zile în Republica Dominicană, perioadă în care a resimțit din plin condițiile dificile de trai din junglă.

După ce s-a accidentat puternic în timpul unei probe, a ajuns în decursul zilei de ieri acasă. A fost așteptată cu mult entuziasm de soțul și de fetița sa, care au fost extrem de mândri de realizările sale de până acum. Cu toate că a fost implicată în discuții acide cu ceilalți concurenți, Andreea a reușit să demonstreze că o femeie puternică, care nu a renunțat în niciun context la convingerile sale.

A mărturisit că toată această experiență a fost una deosebit de dificilă pentru ea, atât din cauza lipsurilor din junglă, dar și a resurselor alimentare mult prea puține.

„A fost cea mai grea experiență pe care am avut-o până la acest moment în viața mea. Tot ceea ce ați văzut și vedeți pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insulă, de la jocurile dificile la momentele când aveam discuții interminabile între noi, le-am trăit pe toate. Și am rămas aceeași Andreea care nu a tăcut când a avut ceva de spus sau care a știut să spună atunci când nu a mai putut.”, a declarat Andreea Tonciu pentru Click!.

Cum era de așteptat, acest episod și-a pus amprenta și asupra siluetei sale, deoarece a pierdut câteva kilograme, însă Andreea nu regretă nimic din ce s-a întâmplat.

„Am slăbit deoarece nu am avut mai nimic de mâncare, știți că nu a fost o perioadă ușoară pentru Faimoși. Dar mai departe de kilogramele în minus, experiența asta m-a învățat foarte multe despre mine.”, a mai adăugat aceasta.

Ce spune Andreea Tonciu despre o altă participare la un reality-show

Cu toate că „Survivor România” a fost o experiență grea, Andreea Tonciu nu respinge posibilitatea ca în viitor să mai ia parte la asemenea încercări. Iubește provocările, motiv pentru care și în trecut a mai participat la alte reality-show-uri, așa că așteaptă nerăbdătoare să afle ce-i va mai rezerva viitorul.

„Eu nu am fost la primul reality show acum. De-a lungul anilor am avut parte de mai multe provocări, dar nici una atât de dificilă. Așa că nu aș putea compara Survivor cu alte emisiuni de tip reality show la care am fost. Eu oricum nu spun niciodată… niciodată! Vedem ce-mi rezervă viața pe mai departe.”, a mai declarat vedeta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: