Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, plină de bandaje! Ce s-a întâmplat cu bruneta înainte de Survivor

Andreea Tonciu, plină de bandaje! Ce s-a întâmplat cu bruneta înainte de Survivor

GALERIE FOTO (4)

Andreea Tonciu a fost văzută plină de bandaje, iar imaginile i-au șocat pe fanii brunetei, mai ales că ea trebuie să se pregătească acum de participarea la Survivor România, care începe pe 16 Ianuarie, la Pro Tv.

Andreea Tonciu a fost surprinsă chiar în fața clinicii, în timp urca în mașină, alături de o prietenă. Însă cu toate că era bandajată la cap și față, bruneta a urcat la volan, semn că intervenția pe care a suferit-o nu i-au afectat calitățile de șoferiță.

Andreea Tonciu, plină de bandaje! Ce s-a întâmplat cu bruneta înainte de Survivor

Imaginile cu Andreea Tonciu bandajată la cap și față i-au speriat pe cei mai mulți admiratori ai vedetei, mai ales în contextul în care acum se pregătește să plece în Jungla Dominicană, la Survivor. Emisiunea ar începe pe 16 Ianuarie, potrivit promo-ului care rulează deja în pauzele publicitare de la Pro Tv.

Apropiați ai brunetei au mărturisit că Andreea Tonciu ar fi suferit unele intervenții la nivel estetic, potrivit Wowbiz. Așadar, se pare că nu ar fi vorba de o problemă gravă de sănătate.

În trecut, fosta asistentă tv a recunoscut intervențiile estetice pe care le-a suferit deja, așadar nu ar fi ceva nou pentru brunetă.

Ce operații și-a făcut Andreea Tonciu

Pe lângă intervenția la nas, vedeta are și implant mamar și acid hialuronic în buze, dar nu vrea să se oprească aici și are planuri mari.

„Trebuie să mă operez să-mi fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani.

Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție. Vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes (n.r. intervenție estetică de alungire a formei ochilor). Vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. Nasul nu mai vreau.

Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică.”, a dezvăluit vedeta în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: