Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, pusă la zid de internauți după ce și-a făcut o schimbare de look. Fanii brunetei nu au fost încântați de noul său aspect

Andreea Tonciu, pusă la zid de internauți după ce și-a făcut o schimbare de look. Fanii brunetei nu au fost încântați de noul său aspect

GALERIE FOTO (3) Andreea Tonciu, pusă la zid de internauți

Andreea Tonciu, pusă la zid de internauți după ce și-a făcut o schimbare de look. Soția lui Daniel Niculescu a decis să-și facă o mică transformare, postând pe Internet noul său look. Surprinzător, fanii acesteia nu au fost încântați și au criticat-o dur, reproșându-i că are capul pătrat.

Andreea Tonciu, pusă la zid de internauți după ce și-a făcut o schimbare de look. Fanii brunetei nu au fost încântați de noul său aspect

Andreea Tonciu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Soția lui Daniel Niculescu este cunoscută ca fiind una dintre cele mai controversate prezențe din showbiz-ul românesc. Andreea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore, când bruneta a postat o imagine cu transformarea spectaculoasă de look.

Spre surprinderea vedetei, internauții nu au avut o părere tocmai bună, aceștia criticând-o dur pentru felul în care arată. Andreea Tonciu i-a întrebat pe susținătorii săi dacă îi stă bine cu breton, iar în timp ce unii au încurajat-o să facă acest gest, alții mai răutăcioși au criticat-o. De asemenea, unii cârcotași i-au spus că are capul pătrat.  „Parcă ai capul pătrat / Ce cap pătrat ai…..🤣😅 / Ți s-a cam tocit capul / Cine ți-a turtit capul așa?!?😮 / Fără, fiindcă ai fruntea mică / Știu că poate îți place poza asta, dar sincer arată rău la față. Ești ok, dar capul arată pătrat rău”, sunt câteva dintre comentariile internauților de pe Instagram.

Schimbarea de look a Andreei Tonciu

La începutul lunii martie, Andreea Tonciu a fost surprinsă în compania lui Tzanca Uraganu, iar după ce multă lume a fost curioasă de legătura celor doi, bruneta a decis să le răspundă. Vedeta le-a spus că e vorba despre o colaborare muzicală . Andreea Tonciu a lansat prima ei melodie, „Eu reprezint femeile” și chiar dacă alte vedete, printre care și Oana Zăvoranu, au comentat în mod ironic prestația brunetei, internauții au apreciat melodia. „Dragilor, o super nebunie! Sper să ajungă la inimile voastre”, a scris Andreea Tonciu pe Instagram.

Andreea Tonciu, gafă monumentată pe Instagram

Nu este prima dată când fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities este criticată de internauți. Aceasta i-a supărat pe urmăritorii săi cu câteva din afirmațiile făcute. După ce a spus că nu folosește filtre pentru înfrumusețare, se vede cu ochiul liber că Andreea își editează toate pozele publicate pe Instagram.

Bruneta a mai ieșit în evidență tot pe acest subiect după ce în  mediul online au apărut poze de la show-ul prezentat de Ilinca Vandici. „Stați în banca voastră că fac ce vreau cu faa mea, cu corpul meu, ati înțeles? Mă editez cum vreau și fac exact ce vreau eu. Vă fac și fără filtru să vedeți, că m-ați enervat. Da, dragilor. Și aici sunt fără filtru. Care este schimbarea atât de mare? Schimbarea majoră pe care o fac eu pe Instagram?”, le-a răspuns Andreea tuturor cârcotiașilor. Se pare că acest lucru nu o afectează prea mult pe soția fotbalistului, care folosește în continuare diferite efecte pentru a-și edita pozele.

Andreea Tonciu photoshop
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: