Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Andreea Tonciu nemachiată? Vedeta este de nerecunoscut

Cum arată Andreea Tonciu nemachiată? Vedeta este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (2) Cum arată Andreea Tonciu nemachiată? Vedeta este de nerecunoscut

Andreea Tonciu are o imagine impecabilă de când a reapărut în lumina reflectoarelor, însă chiar dacă la TV aparițiile ei sunt perfect, puțini o știu nearanjată.

Cum arată Andreea Tonciu nemachiată

Andreea Tonciu a lipsit o perioadă de timp din atenția publicului, însă de curând a revenit, și a făcut-o în forță! Motivul pentru care aceasta a renunțat la televiziune a fost din dorința soțului ei. Acum, vedeta a avut o apariție impecabilă, cu ținute alese și cu o prezență perfectă.

A ajuns printre finalistele emisiunii ”Bravo, ai stil!”, unde s-a remarcat cu haine scumpe și cu un makeup intens, cel puțin în zona ochilor. S-a ferit întotdeauna să apară nearanjată în fața publicului, iar pe Instagram, bruneta nu a lăsat niciodată filtrele jos.

Andreea Tonciu nu a fost văzută aproape niciodată fără machiaj, singurele momente fiind acelea în care apărea în câteva cadre surprinse pe neașteptat în cadrul show-ului de la Kanal D. Însă, recend, vedeta s-a afișat în fața oamenilor fără o urmă de machiaj pe față.

Cum arată Andreea Tonciu nemachiată? Vedeta este de nerecunoscut

Andreea Tonciu și-a făcut recent un lifting facial

Andreea Tonciu era inconfundabilă cu forma nasului ei, însă, văzându-l ca pe un defect, a ținut să-l corecteze, așa că și-a făcut rinoplastie la o clinică din Istanbul, în 2014. În 2010 și-a pus silicoane în Olanda, iar intervențiile noninvazive, cum ar fi cele de mărire a buzelor cu acid hialuronic, au devenit de atunci o rutină.

Recent, bruneta a mai bifat o îmbunătățire, dar care schimbă vizilbil parametrii chipului, anume contur și lifting facial. Deloc interesată de părerea oamenilor despre schimbările pe care le face, dar totodată și doritoare de a-și crește popularitatea în mediul online, Andreea a publicat și de această dată acțiunile din ziua sa, printre care și vizita la un medic estetician.

Aceasta a fost fotografiată de specialist înainte și după intervenție, pentru a confrunta cele două apariții. Colajul a fost postat de vedetă, care pare mândră acum de aspectul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: