Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, apariție sexy pe Internet. Bruneta a renunțat la sutien

Andreea Tonciu, apariție sexy pe Internet. Bruneta a renunțat la sutien

GALERIE FOTO (3) Andreea Tonciu, apariție sexy pe Internet.

Andreea Tonciu, apariție sexy pe Internet. Andreea Tonciu continuă să-și uimească fanii de pe rețelele de socializare. Bruneta a postat o fotografie care le-a tăiat răsuflarea persoanelor de sex masculin. Cu siguranță soțul său este mândru de aceasta!

Andreea Tonciu, apariție sexy pe Internet. Bruneta a renunțat la sutien

Andreea Tonciu, apariție sexy pe Internet. Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, iar asta prin charisma și simțul umorului pe care îl afișează la fiecare apariție. Andreea se poate declara o femeie împlinită, având alături de ea un soț iubitor și o fiică minunată. Cu toate că a născut în urmă cu câțiva ani, Andreea arată uimitor de bine, iar trupul său este invidiat de multe femei, mai ales când aceasta și-l expune fără nicio problemă în mediul online. Recent, Andreea Tonciu a postat o fotografie aproape goală, iar pentru asta a fost aspru criticată. Iar pentru a le face în ciudă invidioșilor, aceasta a postat o fotografie fără recent, având corpul acoperit doar cu ajutorul mâinilor. „Bună dimineața!🖤”, a scris Andreea Tonciu pe Instagram, în dreptul imaginii alb-negru cu ea.

Astfel, cei invidioși pot comenta în continuare, pentru că Andreea Tonciu știe și face ce vrea. Mai mult, bruneta a dar de înțeles că își va schimba silicoanele, mergând în urmă cu câteva zile la cabinetul medicului estetician.

Andreea Tonciu, în lacrimi după ce bunica sa a murit

Concurenta de la „Bravo, ai stil!” și-a pierdut bunica în urmă cu câteva luni, iar acest lucru a devastat-o. Andreea avea o legătură strânsă cu femeia care a crescut-o și îndrumat-o în viață. Bruneta a postat o fotografie cu bunica sa, iar în dreptul acesteia a scris un mesaj emoționant, iar fanii ei au fost triști pentru pierderea acesteia. „Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea si tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI .Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace SUFLETUL NOSTRU BUN! 😭😭😭😭😭, a scris Andreea Tonciu.

La scurt timp, aceasta a primit multe mesaje din partea internauților, dar și din partea prietenilor care și-au exprimat regretul. Invitată în emisiunea lui Teo Show, Andreea a vorbit despre bunica sa. În ziua în care aceasta ar fi împlinit 81 de ani, Andreea a mers la cimitir, unde a jelit-o pe cea care i-a fost alături întotdeauna.” Este o zi foarte grea pentru mine, crede-mă.” a spus ea în timpul unei vizite la cimitir, pentru a-i aprinde bunicii sale o lumânare.

Cel mai mare regret al Andreei Tonciu a fost că nu a petrecut mai mult timp cu bunica sa, înainte ca aceasta să moară.„De vreo trei ani de zile a stat la părinţii mei în casă pentru că avea Alzheimer. Regret enorm de mult că mă duceam, dar nu foarte des. Sau dacă mă duceam nu îmi plăcea cum o vedeam şi îcepeam să am gânduri şi să plâng. Întâlnirile mele cu ea durau maxim 10 minute.” a mai spus bruneta. Totodată, Andreea a declarat că și-a dat seama în această perioadă cine îi sunt prietenii adevărați și cine a fost alături de ea în această perioadă grea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: