Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu a fost în depresie: ”Plângeam în casă că nu mai puteam”

Andreea Tonciu a fost în depresie: ”Plângeam în casă că nu mai puteam”

Andreea Tonciu a fost în depresie! Andreea Tonciu a avut o perioadă când s-a retras din lumea televiziunii, de aceea i-a fost foarte greu și a făcut depresie. Soțul ei, Daniel Niculescu, nu i-a mai permis să aibă apariții publice, iar fosta asistentă TV a mărturisit că a pierdut multe proiecte din cauza lui.

Andreea Tonciu a fost în depresie

Andreea Tonciu a fost în depresie! Frumoasa brunetă a mărturisit motivul pentru care a fost o perioadă când nu a mai apărut la TV. Responsabil de acest lucru este soțul ei, Daniel Niculescu, care i-a interzis să mai aibă contact cu televiziunea, iar fosta asistentă TV a dezvăluit că a pierdut multe proiecte frumoase, printre care și Asia Express, informează cancan.ro

În perioada absenței de la TV, Andreea Tonciu plângea în casă. Fosta asistentă TV a povestit și episodul în care a fost nevoită să spună „NU!” participării la Asia Express.

„Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?’. În noaptea aia m-au auzit vecinii’, a povestit Andreea Tonciu la „Star Matinal.

Ce-și dorește Andreea Tonciu de la noul an?

Andreea Tonciu vrea un nou proiect de televiziune în 2021 și să se mute în casă nouă. Totodată, vrea ca peste cinci ani să apeleze la medicul estetician pentru a-și menține frumusețea.

„În anul 2021 îmi doresct, bineînțeles, un nou proiect în televiziune, să fim sănătoși, să mă mut, că nu mai avem loc. Peste cinci ani vreau să mă operez din cap până în picioare. Se vede că am îmbătrânit, că sunt femeie și vreau să arăt și la 55 de ani cum arăt acum. Daniel, soțul meu, chiar mă susține și mă împinge către asta, e de acord. Eu îi dau startul și el mă aprobă. Oricum, încă nu înțeleg de ce nu a vrut de la început să apar la televizor. M-a luat știind cine sunt. Trebuia să mă lase de la bun început. Știi câte proiecte mari am pierdut? Dar vă zic, el a fost cu mine și când am semnat contractul cu Kanal D.,  a povestit Andreea Tonciu la Antena Stars.

Andreea Tonciu, despre Giani Kiriță: ”Plictisitor în dormitor”

Andreea Tonciu a stârnit uimire zilele acestea, în emisiunea ”La Măruță”. Ea a fost supusă probei cu sosurile picante, dezvăluind că Giani Kiriță a fost unul dintre bărbații care au trecut prin dormitorul ei, când încă nu era căsătorită și cu copil, și că…acesta a fost ”plictisitor” în momentele lor intime. Momentul a devenit viral și chiar în trending pe youtube.

”Giani Kiriță a fost cel mai plictisitor în dormitor”, a dezvăluit Andreea Tonciu în emisiunea ”La Măruță”. Un alt lucru interesant pe care l-a dezvăluit Andreea Tonciu este acela că Ilie Năstase a fost unul dintre bărbații care au curtat-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: