Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu a ajuns la medic! Ce i s-a întâmplat

Andreea Tonciu a ajuns la medic! Ce i s-a întâmplat

Sora Andreei Tonciu, transformată complet!

Andreea Tonciu a ajuns la medic! Andreea Tonciu și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a trebuit să meargă la medic. De zece ani se confruntă cu această problemă.

Andreea Tonciu a ajuns la medic

Andreea Tonciu a ajuns la medic! Frumoasa brunetă a anunțat pe Instagram că are o problemă cu care se cofruntă de zece ani și a fost nevoită să meargă din nou la medic. Vedeta a precizat că îi este teamă de fiecare dată când merge să o trateze, informează wowbiz.ro.

Ei bine, nu este o problemă foarte gravă, ci un molar de minte care îi dă bătăi de cap Andreei Tonciu de ceva vreme.

”Mă chinui de 10 ani cu un molar de minte! Eu sunt foarte dificilă, mi-e frică de dentist. Țineți-mi pumnii!”,a spus Andreea Tonciu, pe contul său de Instagram.

Bunica Andreei Tonciu s-a stins din viață

Andreea Tonciu s-a confruntat și cu probleme de familie în ultimele săptămâni. Bunica sa s-a stins din viață, iar vedeta a fost extrem de îndurerată.

Nu exista cuvinte îndeajuns ca sa exprime durerea si tristețea noastră pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI.Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace, SUFLETUL NOSTRU BUN! 😭”este mesajul dureros postat de Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu: ”Giani Kiriță, plicitisitor în dormitor”

Invitată în emsiunea ”La Măruță”, Andreea Tonciu a fost supusă probei cu sosurile picante unde a dezvăluită că Giani Kiriță a fost unul dintre bărbații plictisitor în dormitor.

”Giani Kiriță a fost cel mai plictisitor în dormitor”,  a mărturisit Andreea Tonciu în ”La Măruță”

Andreea Tonciu și soțul ei, atacați cu un cuțit de un agresor

Chiar înaintde Anul Nou, Andreea Tonciu și soțul ei au fost atacați cu un cuțit în plin trafic, de un idivid. Între timp, poliția a descoperit că băbatul nu avea briceag la el, iar acesta a depus plângere împotriva soțului Andreei Tonciu, deoarece acesta ar fi pornit scandalul.

„În 2020 mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie și ne atacă cu cuțite. În ce lume trăim, fraților? Unde suntem noi aici, în junglă? Oameni de ăștia nebuni mi-au atacta soțul, eu eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!”, spunea Andreea Tonciu pe rețelele de socializare, în ziua altercației.

Fetița Andreei Tonciu a asistat la scenele de violență. „Iubesc țara noastră și o respect foarte mult, dar îmi pare rău că trăiesc în țara noastră unii oameni care atacă. Ce e dureros pentru mine e că copilul meu de 4 ani jumătate a asistat la aceste scene și nu vreau să pățească ceva…”,

Ea a fost cea care a sunat la poliție și a anunțat atacul agresorului în plin trafic, în Capitală.

„Astăzi, în jurul orei 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, faptul că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițiștii Secției 11, care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Bărbatul, care este presupus că ar fi agresat pe celălalt participat în trafic a fost depistat, identificat, iar acum se află în custodia polițiștilor”, a declarat Ciprian Romanov, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: