Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, imagini de senzație pe Internet! Cum s-a fotografiat fosta asistenta Tv direct din pat

Andreea Tonciu, imagini de senzație pe Internet! Cum s-a fotografiat fosta asistenta Tv direct din pat

GALERIE FOTO (3) Andreea Tonciu, imagini de senzație pe Internet!

Andreea Tonciu, imagini de senzație pe Internet! Andreea Tonciu și-a șocat fanii cu o postare pe Instagram. Bruneta s-a fotografiat cu sânii la vedere direct din pat, iar internauții au fost în extaz. Aceștia au reacționat imediat la imaginea provocatoare a concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Andreea Tonciu, imagini de senzație pe Internet! Cum s-a fotografiat fosta asistenta Tv direct din pat

Andreea Tonciu, imagini de senzație pe Internet! Andreea Tonciu este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Focoasa brunetă încinge atmosfera oriunde merge, aceasta făcându-se remarcată prin formele sale apetisante, dar și prin atitudinea sa dinamică. La fiecare apariție Tv, Andreea Tonciu a făcut senzație, făcându-i pe cei din jur să se bucure de prezența ei.

Andreea Tonciu, imagini de senzație pe Internet! Andreea este activă pe rețelele de socializare, recent postând o fotografie care i-a șocat pe fanii săi. Deși anii au trecut, bruneta ne-a arătat că a rămas la fel de sexy și de provocatoare ca la începutul carierei sale. Andreea a postat o imagine unică, în care nu poartă mai mult decât o cămașă de noapte de culoare neagră, transparentă, care îi punea în evidență formele voluptoase. Astfel, soția lui Daniel Niculescu a făcut senzație pe rețelele de socializare. De când s-a măritat, fosta prezentatoare tv a devenit femeie de casă, ocupându-se foarte mult de creșterea fetiței sale.

Cu toate că ipostazele extrem se sexy sunt mai rare, vedeta nu se poate abține să nu încânte privirile fanilor. De această dată, Andreea Tonciu a renunțat la inhibiții, făcând senzație pe Internet. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, fapt ce demonstrează că Andreea știe cum să-și bucure admiratorii. „Esti superba😍, 💎😘 Invidioasele mor, tu îți trăiești viața 😘💪👑👏, Te iubesc mult te ador ❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍ești că mine rea dar pe dreptate😘😘😘😘”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Andreea Tonciu l-a făcut de râs pe Giani Kiriță

Andreea Tonciu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a participat la rubrica sosurilor iuți. Aceasta a acceptat să mânânce iute, dar a și dat din casă. Aceasta și-a făcut apariția în platoul emisiunii cu un stil vestimentar cu totul nou, optând pentru o ținută decentă. ”M-am apucat de o cură foarte bună, d-aia arăt foarte bine. Să știi că mie îmi place să mănânc picant. Știi că sunt cea mai sinceră. Sunt și o mama desavarsita, mi-am schimbat și stilul, sunt o baba fashionista, adică ma imbrac pana în gat”, a declarat Andreea Tonciu.

Ei bine, Andreea a dezvăluit Andreea Tonciu un secret numai de ea știut despre Giani Kiriță. Conform acesteia, se pare că Giani a fost cel mai plictisitor în dormitor. ”Care dintre fostii tai parteneri a fost cel mai plictisitor in dormitor?”, a fost întrebarea lui Cătălin Măruță, iar răspunsul Andreei Tonciu nu a întârziat să apară, și anume, nimeni altul decât Giani Kiriță. Mai departe, Măruță a părut cam neîncrezător în vorbele brunetei și a comentat ”Cum, credeam că ăștia cu tatuaje…”,la care Andreea a continuat: ”Păi nu știi că ăștia cu tatuaje sunt mai… E cel mai slab, așa sunt ăștia cu tatuaje”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: