Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu s-a dat în spectacol, în plină stradă, și a distribuit totul online! Semnul rutier a devenit bară de dans

Andreea Tonciu s-a dat în spectacol, în plină stradă, și a distribuit totul online! Semnul rutier a devenit bară de dans

GALERIE FOTO (2) andreea tonciu

Andreea Tonciu face ce face și ajunge din nou în atenția publicului. Fosta asistentă TV este foarte activă pe rețelele de socializare. Văzând că are succes pe Instagram, Andreea Tonciu a decis să-și deschidă și un cont de Tik-Tok, spre surprinderea fanilor.

Andreea Tonciu a debutat în forță pe Tik-Tok

Andreea Tonciu este prezentă pe Tik-Tok de doar câteva zile, dar deja a reușit să atragă atenția internauților datorită clipurilor pe care le distribuie. Este un lucru cunoscut faptul că Andreea este o persoană veselă, căreia îi place să se distreze. În plus, ea nu ezită să se afișeze în ipostaze bizare, spre amuzamentul publicului.

andreea tonciu
Andreea Tonciu este adepta operațiilor estetice

De data aceasta, Andreea a făcut un adevărat spectacol în mijlocul străzii, nepăsându-i de reacțiile pe care le obține din partea trecătorilor. Fosta asistentă TV a încercat să escaladeze un semn de circulație și să îl folosească pe post de bară de dans. Rezultatul nu a fost cel dorit de Andreea pentru că nu a reușit să urce, însă pare să se fi distrat judecând după criza de râs pe care a avut-o.

@tonciuandreeaoficialV am zis ca ma apuc de gimnastica😂♬ sunet original – Andreea Tonciu

„Dragilor, după cum mă știți am foarte, foarte multe talente, dar voi nu cunoașteți talentul meu ascuns. Vreți să-l vedeți? Ia uitați-l, direct pe trecerea de pietoni. V-am zis că mă apuc de gimnastică”, a transmis vedeta fanilor de pe Tik-Tok.

Andreea Tonciu este căsătorită cu afaceristul Daniel Niculescu

În urmă cu un deceniu, Andreea Tonciu era nelipsită de la emisiunile televizate. De când s-a căsătorit și a devenit mamă, Andreea Tonciu nu mai apare atât de des pe micul ecran, însă este foarte activă în mediul online.

Andreea Tonciu povestea că soțul ei, Daniel Niculescu, este un bărbat înțelegător, însă predispus geloziei. „Ne cunoaștem de atâta timp și are destul de multă încredere în mine, știe ce fel de femeie sunt, dar îl mai apucă câteodată gelozia, când vede că mă aranjez prea mult și că stau prea mult în oglindă”, declara Andreea Tonciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: