Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu și CRBL, în conflict la „Survivor România”. Cei doi au avut un schimb de replici acide

Andreea Tonciu și CRBL, în conflict la „Survivor România”. Cei doi au avut un schimb de replici acide

Ediția competiției „Survivor România” a marcat și începutul conflictelor între concurenți. Andreea Tonciu și CRBL au avut un schimb de replici dure, iar motivul a fost una dintre colegele lor din echipa Faimoșilor, Roxana Ciuhulescu.

Andreea Tonciu și CRBL, în conflict la „Survivor România”. Cei doi au avut un schimb de replici acide

Situația tensionată dintre cei doi concurenți a început în momentul în care Andreea Tonciu și-a dorit să știe cine au fost cei care au votat-o pe Roxana Ciuhulescu pentru eliminare. Cele două au reușit să lege o relație de prietenie, așa că posibila sa plecare din competiție a deranjat-o. CRBL a fost în special vizat de această discuție, deoarece el și-a exprimat în prealabil părerea negativă despre colega sa de echipă, pe care nu o consideră o prezență benefică la „Survivor România”.

Discuția dintre cei doi a degenerat, iar tonul lor a devenit în cele din urmă unul agresiv. Niciunul dintre ei nu a cedat, iar CRBL s-a arătat nemulțumit că Andreea încearcă să-i ia apărarea Roxanei, cu toate că eliminarea sa nu o privește direct.

Andreea Tonciu: ”Mi se pare că o iei la mișto, pe bune îți spun”
CRBL: ”Tu ești mă-sa să-i iei apărarea?”
Andreea Tonciu: ”Nu, sunt mamă și femeie, la fel ca ea”
CRBL: ”Atunci las-o”
Andreea Tonciu: ”Nu, dar ai o atitudine foarte urâtă și vezi că-mi schimb foarte repede părerea despre tine. Dacă tu ne răspunzi așa, asta înseamnă că ce?”
CRBL: ”Vezi că-mi schimb și eu tonul vocii imediat și nu-ți permit să te bagi în discuția mea cu Roxana. Vezi-ți de treaba ta!”
Andreea Tonciu: ”Nu m-am băgat și nu mi s-a părut normal cum răspunzi”
CRBL: ”Nu mă interesează părerea ta”

Discuția a continuat însă, iar cei doi concurenți au ajuns să-și arunce cuvinte destul de dure. Andreea a fost deranjată că CRBL a ajuns să țipe la ea, iar răspunsurile artistului au fost pe măsură.

Andreea Tonciu: ”Nu mai țipa la mine, te rog!”
CRBL: ”De ce să nu țip?”
Andreea Tonciu: ”Că nu vreau să țipi tu la mine!”
CRBL: ”Atunci taci, vorbește cu stâlpul ăla”
Andreea Tonciu: ”Nu-ți permit ție să țipi la mine. Nu țipă bărbatul meu și țipi tu?”
CRBL: ”Taci din gură! (…) Tu să vorbești cu mine când ridici două degete să ceri voie”
Andreea Tonciu: ”Dar, de ce? Cumva ești tatăl meu sau ce?”
CRBL: ”Nu sunt tatăl tău, dar sunt mai mare ca tine”

Andreea Tonciu consideră că CRBL este mult prea dur cu femeile din echipa sa

Ulterior, Andreea și-a exprimat și părerea despre CRBL, pe care îl consideră o fire mult prea autoritară. Mai mult, vedeta este de părere că cele vizate în principal de el sunt concurentele de sex feminin, cărora le subliniază mereu slăbiciunile.

„Din punctul meu de vedere, CRBL este un om foarte dur. Extrem de dur. Un egoist. Deci mă deranjează foarte mult când spune: da’ dar voi de ce ați venit aici? Da’ voi de ce vă plângeți? Hey, tu nu ai nevastă acasă? Nevasta ta nu se plânge că o doare nu știu ce, că îi e frig, că îi e sete… Totuși, suntem femei! De ce nu spui unui bărbat chestiile astea și le spui femeilor? Tu ia-te de bărbați, nu de femei, dacă ești șmecher”, a spus bruneta la testimoniale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: