Redactia.ro
Home » Știri » Andrei avea un singur vis: să devină polițist! Tânârul a murit într-un tragic accident, captiv între fiarele mașinii făcute zob

Andrei avea un singur vis: să devină polițist! Tânârul a murit într-un tragic accident, captiv între fiarele mașinii făcute zob

GALERIE FOTO (5)

Andrei avea 18 ani și un singur vis: să devină polițist! Tânârul a murit într-un tragic accident, captiv între fiarele mașinii făcute zob. Avea de gând să petreacă cu prietenii lui până-n zori, însă soarta i-a fost cruntă. Cum s-a întâmplat tragedia.

Cum a avut loc accidentul mortal

Andrei și prietenii lui aveau de gând să petreacă până-n zori, căci era ziua de naștere a unui amic. Astfel, tânărul de 18 ani s-a urcat în mașina condusă de un prieten, fără să știe că este ultima lui seară. Băiatul, aflat la volan, a pierdut controlul autoturismului pentru câteva momente. Au intrat cu mașina într-un stâlp, iar de acolo nimănui nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat.  Impactul a fost teribil: autoturismul a ricoşat într-un copac, iar bucăţi din el s-au împăştiat pe mai bine de 50 de metri. Mercedesul în care se aflau cei doi tineri s-a făcut zob, iar martorii au spus că niciodată nu au mai văzut o mașină atât de distrusă.

Atât şoferul, cât şi pasagerul au rămas captivi în maşina făcută praf. Cei doi au fost scoşi dintre fiare de către pompierii de la descarcerare. Tânărul din dreapta şoferului, în vârstă de 18 ani, a fost găsit inconştient, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Echipajele medicale au constatat decesul lui Andrei, în timp ce șoferul a scăpat cu viață.

”Din păcate, în urma accidentului a rezultat decesul pasagerului din dreapta faţă, un tânăr de 18 ani din Priboieni, precum şi rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri”, a transmis Florin Popa – Poliţia Argeş, conform Observator.

Andrei voia să devină polițist

Andrei își dorea să devină polițist, la fel ca fratele lui. Acesta a aflat de la colegii lui cum s-a întâmplat tragedia în care a murit Andrei. Tânărul de 18 ani aplicase pentru Școala de Subofițeri de Poliție. Singurul lui vis era să îmbrace uniforma de Poliție, la fel ca fratele lui mai mare. Din păcate, nu a mai apucat. În urma accidentului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini