Redactia.ro
Home » Monden » Andrei Leonte, primul câștigător X Factor, durere fără margini. Tânărul este îndoliat

Andrei Leonte, primul câștigător X Factor, durere fără margini. Tânărul este îndoliat

Andrei Leonte, primul câștigător X Factor, trece prin momente grele. Tânărul star este îndoliat și plin de lacrimi după ce unul dintre cei mai importanți bărbați din viața lui a trecut în neființă. Este vorba despre bunicul cântărețului, care s-a stins recentdin viață.

Andrei Leonte este foarte afectat de ceea ce i s-a întâmplat și a publicat o poză cu un doliu și un mesaj emoționant pe pagina sa personală de instagram.

vineri am vorbit pentru ultima dată cu bunicul meu. era în spital, speriat și oarecum deznădăjduit și l-am sunat toți ca să-l încurajăm. marea provocare în acel moment era faptul că nu mânca. eu i-am zis că dacă vrea mă duc și la emisiuni, la Maruță, la Neatza, să îl rog și din televizor să mănânce. m-am simțit prost după aia, m-am gândit că poate am pus presiune pe el. dar aș fi încercat orice și cumva speram să îl amuze. mi-a zis că o să încerce să mănânce.
apoi m-a întrebat ce mai fac, i-am zis că alerg prin București și că aștept să se facă bine ca să-mi mai spună poezii. îi plăcea foarte mult să recite când se înveselea. acum mi-a zis că nu mai poate spune poezii.ieri s-a stins. până în acest moment eram aproape toți. poza familiei era aproape întreagă. de ieri am început să ne ducem. drum lin, bunicule! Dumnezeu să te odihnească!PS – vă rog aveți grijă de voi! vă rog protejați-vă în continuare!„, a fost mesajul lui Andrei Leonte.

Andrei Leonte a primit un val de mesaje de la internauți care i-au transmis că îi sunt alături acum, când trece prin aceste momente grele.

Condoleanțe! Și bunica mea s-a stins joia trecută. Cel mai trist este că a crescut 4 copii ce au avut grijă de ea, iar ea a ales acum 3 săptămâni să meargă la sat, la casa ei, să fie singură. A simțit draga de ea ceva. Odată cu necazul ăsta, casa de acolo e acum pustie. Tot ce a însemnat pentru mine copilăria de la sat, înconjurată de animale, livadă și grădină s-a dus. O parte acum 19 ani, când a murit tataie și acum de tot, de când îmi va fi dor de amândoi. 🖤”,”Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe„, au fost doar câteva dintre mesajele internauților la postarea câștigătorului X Factor.

Ce a postat Andrei Leonte chiar înainte cu câteva zile

Andrei Leonte, primul câștigător X Factor, a făcut publică o fotografie în care este alături de bunicii săi și pare să fi fost foarte liniștit sufletește că îi are pe amandoi aproape de sufletul lui. Din păcate, bunicul său nu mai este, dar cu siguranță a rămas în sufletul lui Andrei Leonte ca una dintre cele mai importante persoane pentru el.

hai să ne vaccinăm și să ne vizităm bunicii mai des ❤️. pentru că mulți au fost deranjați de faptul că purtam mască:1. bunicii mei încă nu sunt vaccinați. de-asemenea, bunicul meu face anul acesta 91 de ani și bunica 85. sunt bătrâni și fragili, așa că am considerat că o măsură de siguranță în plus ar fi binevenită. 2. nu am purtat niciodată mască (doar) pentru că așa mi-a spus legea. am făcut-o pentru siguranța mea și a celor din jur. în plus, recunosc că pe mine m-a marcat această perioadă, m-a speriat și se pare că nu pot lăsa garda jos atât de ușor. pentru cei care au fost deranjați îndemnul meu de a se vaccina: postarea mea nu vă obligă ÎN NICIUN fel să vă vaccinați. vă rog nu veniți să faceți scandal la o poză cu familia mea. nu cred că vă cer mult. mulțumesc„, a fost mesajul pe care Andrei Leonte l-a scris în dreptul pozei cu bunicii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: