Redactia.ro
Home » Monden » Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu colega sa de la Antena Stars, Ștefania

Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu colega sa de la Antena Stars, Ștefania

GALERIE FOTO (4)

Andrei Ștefănescu a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că a divorțat de Antonia Ștefănescu, mama copilului său. Ulterior, fiecare a luat-o pe drumul său. Deși artistul a preferat șă-și țină privată viața amoroasă, acum nu se mai ferește. După divorț, Andrei Ștefănescu s-a îndrăgostit de Ștefania, colega lui de la Antena Stars.

Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu colega sa de la Antena Stars, Ștefania

„Nu ne ascundeam, noi ne-am asumat relația de mai multă vreme. Am fost împreună, da, în weekend, dar mai multe nu pot să declar”, a spus Andrei Ștefănescu, pentru FANATIK, despre relația pe care o are cu Ștefania Ducă, prezentatoarea emisiunii „Vedetop” de la Antena Stars.

Andrei Ștefănescu și iubita lui au petrecut câteva zile la mare, la Olimp. Acolo au petrecut ziua de naștere a Ștefaniei. Se pare că prezentatoarea a împlinit 33 de ani. Mai mult decât atât, Ștefania a și postat mai multe fotografii pe Instagram cu descrierea „Te iubesc. Din prima zi. Pentru totdeauna.”

Se pare că și iubita lui Andrei a avut o relație destul de sudată în trecut. Ea a fost împreună cu artistul F. Charm. Mai mult decât atât, cei doi se pregăteau chiar de nuntă. Însă, cum lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, aceștia s-au despărțit.

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat în 2020

În luna septembrie 2020, după 7 ani de relație și un an de când s-au căsătorit civil, Andrei Ștefănescu și soția sa au divorțat. Chiar artistul a fost cel care a făcut anunțul despre despărțire la vremea respectivă. „Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum.

Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să va informăm despre situația noastră, pentru a nu există neînțelegeri. După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți.

(…) În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai. Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casă noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună”, anunța artistul în urmă cu doi ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: