Redactia.ro
Home » Știri » Angajat al producției Dacia a murit la scurt timp după ce a ieșit din tură. Autoritățile au întocmit un dosar penal

Angajat al producției Dacia a murit la scurt timp după ce a ieșit din tură. Autoritățile au întocmit un dosar penal

un Angajat Dacia a murit

Un angajat al uzinei Dacia din Mioveni, a murit după ce a ieșit din tura. Bărbatul a acuzat stări de rău, iar la poartă s-a prăbușit chiar sub ochii colegilor. Autoritățile au întocmit un dosar penal.

Un angajat Dacia a murit la locul de muncă

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, angajat al producției Dacia din Mioveni s-a stins din viață luni, 11 mai la scurt timp după ce a ieșit din tură.

Potrivit Digi24, bărbatul a acuzat stări de rău și chiar în fața colegilor s-a prăbușit, ulterior aflându-se că bărbatul avea afecțiuni istorice.

Colegii au sunat imediat la 112, iar medicii ajunși la fața locului au încercat să-l readucă la viață, însă fără succes. Cadrele medicale au fost nevoite să anunțe decesul.

Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri de către personalul medical al societăţii, după care i s-au făcut manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 192, 349 şi 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, iar verificările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs„,au precizat cei de la Inspectoratul de Poliție al județului Argeș.

Teste pentru coronavirus

Potrivit unor surse, angajatul Dacia ar fi suferit un infarct miocardic, la doar câteva momente după ce își încheiase programul de muncă. Din nefericire medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Cauzele decesului vor fi publicate după efectuarea autopsiei, în cadrul căreia se vor efectua și teste pentru coronavirus pentru a afla dacă a decedat din această cauză.

Anchetatorii au întocmit un dosar penal pentru săvărșirea infracțiunii stabilite în art.350 din Codul Penal care prevede nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate de muncă, deoarece este vorba despre un deces în incinta companiei.

Pentru moment, reprezentanții uzinei Dacia nu au avut nicio reacție, aceasta fiind posibilă după terminarea anchetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini