Redactia.ro
Home » Știri » Angajații Red Bull primesc o primă fabuloasă în luna octombrie. Anunțul făcut de moștenitorul companiei, Mark Mateschitz

Angajații Red Bull primesc o primă fabuloasă în luna octombrie. Anunțul făcut de moștenitorul companiei, Mark Mateschitz

mostenitor red bull

Mark Mateschitz, moștenitoriul imperiului Red Bull, a luat o decizie care va fi, cu siguranță pe placul angajaților companiei. Mark îndeplinește astfel una dintre ultimele dorințe ale tatălui său, miliardarul Dietrich Mateschitz. Iată ce i-a anunțat Mark pe angajații companiri, prin intermediul unui mail.

Ce bonusuri primesc toți angajații Red Bull luna aceasta. Moștenitorul Red Bull a făcut anunțul

Dietrich Mateschitz, fondatorul Red Bull și cel mai bogat om din Austria a murit anul trecut, după o lupă îndelungată cu cancerul. Înainte de a muri, miliardarul de 78 de ani a lăsat instrucțiuni cât se poate de clare fiului acestuia.

Dietrich punea mare preț asupra muncii depuse de angajații săi și era de părere că averea sa fabuloasă s-a datorat și devotamentului pe care l-au manifestat angajații față de firmă. Așadar, el a menționat că angajații vor trebui să beneficieze de o primă consitentă după moartea sa.

Așadar, fiul acestuia, pe nume Mark, în vârstă de 31 de ani, respectă dorința tatălui. Prin intermediul unui mail, el i-a anunțat pe angajați că vor primi o primă în valoare de 3.000 de euro până la finalul lunii octombrie.

„Sunt încântat să vă informez că anul acesta, pe lângă o creștere procentuală a salariului de la începutul lui 2024, toți angajații din Austria vor primi și un bonus care să acopere inflația din 2023”, își începe Mark mesajul.

Într-un mail, Mark anunță că valoarea bonusului este de 3.000 de euro și că angajații din grupul deținut de Mateschitz vor beneficia de această recompensă. Angajații cu contracte part-time vor primi o proporție corespunzătoare în funcție de tipul contractului lor.

În 2022, vânzările producătorului de băuturi au crescut cu 24%, atingând 9,7 miliarde de euro, iar numărul dozelor vândute a depășit pragul de 11 miliarde pentru prima dată. Profitul total al companiei a atins 1,7 miliarde de euro.

Ce avere avea Dietrich Mateschitz, cel mai bogat austriac

Dietrich Mateschitz, care deține 49% din Red Bull, a obținut un venit de peste 700 de milioane de euro datorită succesului Red Bull. Născut la 20 mai 1944, Dietrich Mateschitz, cu rădăcini croate, a creat celebra băutură energizantă Red Bull în 1987, după ce a descoperit rețeta într-un bar din Hong Kong.

În 2022, averea sa a fost estimată la 27,4 miliarde de euro de către revista Forbes”, ceea ce l-a plasat pe primul loc în rândul celor mai bogați austrieci. Mateschitz a subliniat mereu că succesul se datorează efortului angajaților, cărora le-a oferit salarii atractive și beneficii extinse. Astfel, toți angajații care lucrează direct pentru Red Bull GmbH beneficiază de mașini de serviciu, angajații care se mută în Austria primesc subvenții pentru chirie, călătoriile de serviciu pe distanțe lungi sunt efectuate la clasa business, iar mesele zilnice ale angajaților sunt asigurate de furnizori de top, conform publicațiilor austriece, care au oferit informații despre beneficiile pe care le au angajații Red Bull.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: