Redactia.ro
Home » Știri » Angajații Starbucks i-au oferit ajutorul unei tinere asaltată de un individ. Cum au procedat aceștia

Angajații Starbucks i-au oferit ajutorul unei tinere asaltată de un individ. Cum au procedat aceștia

GALERIE FOTO (3) Angajații Starbucks i-au oferit ajutorul unei tinere asaltată de un individ.

Angajații Starbucks i-au oferit ajutorul unei tinere asaltată de un individ. O adolescentă care studia la cafenea a fost asaltată de un bărbat pe care nu îl cunoaștea. Surpriza a venit atunci când un barist a observat acest lucru și a decis să o ajute pe tânără. Ce mesaj i-a lăsat acesteia?

Angajații Starbucks i-au oferit ajutorul unei tinere asaltată de un individ. Cum au procedat aceștia

Fiica lui Brandy Roberson, în vârstă de 18 ani, din Corpus Christi, Texas, se afla la cafeneaua Starbucks și studia, când un bărbat necunoscut a început să-i vorbească. Mai mult, acesta s-a așezat lângă adolescentă, iar barista care se ocupa de băuturile clienților a observat acest lucru. Aceasta i-a dus tinerei o băutură gratuită cu un mesaj secret în care îi spunea cum să ceară ajutor dacă se simte în pericol. Pe pahar scria : „Ești bine? Vrei să intervenim noi? Dacă da, scoate capacul de pe ceașcă.” Tânăra i-a povestit mamei sale tot ce s-a întâmplat, iar aceasta a postat întâmplarea pe rețelele de socializare.

Fiica ei a spus că nu s-a simțit amenințată de bărbatul care a venit la ea. Bărbatul era interesat de subiectul pe care tânăra îl studia. Adolescenta s-a simțit confortabil și nu a scos capacul, dar a fost impresionată de gestul baristei. Mama ei, a mărturisit că este extrem de recunoascătoare pentru că fiica ei este protejată de asemenea persoane. „M-a făcut să mă simt atât de recunoscător că angajații Starbucks aveau grijă de ea. Ca mamă, aceasta este cea mai mare teamă a mea că i se va întâmpla ceva copilului meu și că nimeni nu ar fi acolo să o ajute”. Roberson a postat imaginea cu mesajul lăsat de baristă,iar postarea a devenit virală, strângând peste 9.000 de aprecieri.

mesajul baristei

Un client Starbucks, șocat de gestul unei bariste

Deși există și oameni care ajută, un tânăr a trecut printr-un moment șocant la Starbucks. Sam avea tulburări de vorbire, iar când i-a spus numele, barista a scris pe pahar SSSAM. Sam a rămas complet dezamăgit când a văzut că numele lui a fost scris în asemenea mod. „Este rar, ca adult, să se întâmple o astfel de lipsă de respect. Se întâmplă, dar este cu adevărat rar să-l vezi tipărit. Mi s-a părut nepoliticos, a spus el.

Sam

Un purtător de cuvând Starbucks și-a cerut scuze pentru gestul baristei, mărturisind că se vor lua măsuri. „Desigur, nu am făcut o treabă bună în a înțelege situația. Nu a fost un răspuns adecvat.Încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat și, odată ce o vom face, vom lua măsurile corespunzătoare și vom lua o decizie cu privire la modul în care să o gestionăm în zilele următoare”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: