Redactia.ro
Home » Știri » Angela Merkel, avertisment dur în urma creșterii cazurilor de coronavirus

Angela Merkel, avertisment dur în urma creșterii cazurilor de coronavirus

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat că urmează luni foarte grele, ca urmare a creșterii numărului de cazuri de coronavirus. În Germania au fost raportate 8.685 de noi cazuri în ultimele 24 de ore. 

 

 

Ce transmite cancelarul german

 

 

Angela Merkel a avertizat că următoarele luni vor fi foarte dure, pe fondul creșterii cazurilor de COVID-19. Într-o conferință cu șefii grupului parlamentar conservator din landuri a atras atenția asupra pericolului din următoarele luni. ”Ne aşteaptă luni foarte, foarte grele. Lucrurile nu mai pot continua aşa”

Cancelarul german a transmis că este recomandat să se renunțe la organizarea de evenimente de mari dimensiuni, chiar dacă organizarea acestora se va face în exterior. Creșterea numărului de noi cazuri de coronavirus ar fi cauzată de călătoriile din timpul vacanței, a mai precizat Angela Merkel în timpul conferinței.

Cancelarul german nu ar fi făcut referire la un al doilea lockdown, scrie cotidianul Bild. Însă, Merkel și-a exprimat părerea că virusul nu poate fi controlat “cu metode simple”.

Cancelarul german a făcut un apel, săptămânile trecute, către cetățeni să renunțe la călătorii în această perioadă. Mai mult, aceasta a subliniat importanța reducerii relaționării sociale la minimum. În acest context, Angela Merkel a recomandat poporului german să rămână acasă în această perioadă.

„Renunţaţi la orice călătorie care nu este într-adevăr necesară, la orice celebrare care nu este cu adevărat necesară. Căutaţi să rămâneţi acasă, la reşedinţa voastră, în măsura posibilului”, a declarat cancelarul german.

 

 

Creștere constantă a numărului de cazuri de COVID-19

 

 

Numărul cazurilor confirmate de coronavirus a crescut cu 8.865 în ultimele 24 de ore, potrivit datelor prezentate luni de Institutul Robert Koch.  Douăzeci şi patru de oameni au decedat de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cifra totală de la începerea pandemiei fiind de 10.056.

Pentru prima dată de la începutul pandemiei de coronavirus, Germania a raportat, săptămâna trecută, 10.000 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 în doar 24 de ore. A fost depășit un nou record într-o săptămână, primul record negativ fiind de 7.830 de noi îmbolnăviri. Mai mult, ministrul german al Sănătății, Jens Spahn, a fost testat pozitiv.

 

 

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: