Redactia.ro
Home » Monden » Angela Rusu, primele declarații de la maternitatea din Cluj. Artista s-a confruntat cu mai multe situații neplăcute în ultimele luni de sarcină

Angela Rusu, primele declarații de la maternitatea din Cluj. Artista s-a confruntat cu mai multe situații neplăcute în ultimele luni de sarcină

GALERIE FOTO (3) Angela Rusu, primele declarații de la maternitatea din Cluj.

Angela Rusu, primele declarații de la maternitatea din Cluj. Mai este puțin până când artista va aduce pe lume o fetiță. Angela Rusu a ajuns deja la maternitatea din Cluj, anunțându-și fanii că va naște în curând. Vedeta a ales să nască prin cezariană, fiind programată în jurul orelor prânzului.

Angela Rusu, primele declarații de la maternitatea din Cluj. Artista s-a confruntat cu mai multe situații neplăcute în ultimele luni de sarcină

Angela Rusu, primele declarații de la maternitatea din Cluj. Mai este puțin până când visul Angelei Rusu va deveni realitate. Artista va aduce pe lume, în doar câteva ore, o fetiță. Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că va naște, motiv pentru care și-a făcut bagajele și a plecat către spitalul din Cluj. Artista este programată să nască prin cezariană. Deși a mai născut de două ori, cântăreața este extrem de emoționată.

Angela și-a făcut toate analizele și are norocul că soțul ei, Marius Moldovan îi oferă toată încrederea. Cu toate astea, vedeta a spus că s-a confruntat cu mai multe probleme în ultimele luni. Angela Rusu a declarat că a avut insomnii și că se simte obosită. De asemenea, artista își dorește să scape de kilogramele acumulate. „Am mai născut de două ori, dar acum am cele mai mari emoții. Niciodată nu mi s-a întâmplat așa. Când o să mă văd în recepție la spital cred că o să scap de această stare. Soțul meu, Marius, este zen, dar cred că nu va mai fi așa când vom ajunge la spital. Mi-am făcut analizele necesare, testele, merg doar să nasc. Sinceră să fiu, greutatea m-a dat peste cap, abia aștept să scap de câteva kg. De două luni am insomnii, ziua eram epuizată și nu puteam face nimic”, a spus Angela Rusu.

Angela Rusu a ajuns la maternitate

Angela Rusu va naște prin cezariană

Angela va naște prin cezariană pentru că la vârsta ei calea naturală ar presupune diferite riscuri. Aceasta a spus că medicii au fost uluiți de faptul că a reușit să ducă 37 de săptămâni, la vârsta de 47 de ani. Celelalte două fete le-a născut pe cale natuală, dar artista a mai avut și două sarcini extrauterine. Referitor la cezariană, artista a mărturisit că nu îi este teamă absolut nimic, declarând că este o luptătoare.

Angela Rusu a spus că soțul și soacra vor fi alături de ea după ce va naște. „Încă de la început nu s-a pus problema de naștere naturală, din cauza vârstei. Medicii mi-au zis că nu se riscă, chiar s-au minunat cum am putut să duc atâta, 37 de săptămâni, la vârsta mea. Eu am născut natural ambele fete, dar am mai avut două sarcini extrauterine. Nu mi-e teamă de tăietură, mă refac rapid, plus că sunt luptătoare, nu mă las. (…) Mă va ajuta tăticul și socrela. Noi trei. Apoi când vor începe cântările, îmi voi lua bonă. Oricum nu îmi fac griji de niciun fel. Vreau să mă concentrez pe această emoționantă întâlnire”, a adăugat ea.

În urmă cu câteva săptămâni, Angele a devenit bunică, după ce fiica ei cea mare, Larisa a născut o fetiță. „Cel mai intens si frumos sentiment, să fii BUNICĂ..👼🏻🎀 Te iubim mult de tot, ALICE 💎💖”, a scris Angela Rusu pe Instagram, în dreptul fotografiei în care o ținea în brațe pe nepoțica ei, Alice.

Angela Rusu a devenit bunica
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: