Redactia.ro
Home » Monden » Angela Rusu și fiica ei, Larisa, însărcinate în același timp. Când vor naște

Angela Rusu și fiica ei, Larisa, însărcinate în același timp. Când vor naște

Dublă bucurie în familia cântăreței de muzică populară, Angela Rusu! Ea și fiica sa, Larisa, au rămas însărcinate în același timp. Așadar, în următoarele luni, Angela Rusu va deveni atât bunică, cât și mamă.

Angela Rusu și fiica ei, Larisa, însărcinate în același timp

Un scenariu neașteptat s-a ivit în familia artistei Angela Rusu. Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 46 de ani, a anunțat că urmează să dea naștere unei fetițe, asemeni fiicei sale, Larisa. Acest lucru înseamnă că în următoarele luni Angela Rusu va deveni bunică și mamă, transmite wowbiz.ro

Diferența dintre bebelușii celor două viitoare mame este de doar cinci săptămâni. Larisa, fiica Angelei va naște prima, în aprilie sau mai, iar cântăreața la începutul lunii iunie.

„Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună”, a povestit Angela Rusu, pentru Click!

Larisa va deveni soră și mamă. Fetița Angelei Rusu va fi mătușa fetiței ei

Larisa este fata cea mare a Angelei Rusu. Ea este de profesie psiholog și are 25 de ani. Larisa este căsătorită și locuiește în Sibiu cu soțul său. Odată ce va aduce copilul pe lume, fetița sa va fi nepoata interpretei care îi va fi bunică, dar și nepoata fiicei Angelei Rusu, care îi va fi mătușă. Asta pentru că următorul copil al artistei va fi sora Larisei, dar cea mai mică, pentru că Rebeca, a doua fiică a Angelei Rusu, va deveni sora mijlocie.

„Am devenit mamă la vârsta de 21 de ani. Acum, Larisa are 25 de ani. Sunt tare mândră de amândouă. Larisa e psiholog și e căsătorită de doi ani, se pregătește să mă facă bunică. Iar mezina are 18, la anul are Bac-ul, dar deja și-a ales meseria. Lucrează ca make-up artist, câștigă banii ei. I-am făcut un mic studio și pot să spun că, la câte programări are, se poate întreține singură. Mă machiază și pe mine, iar eu plătesc dublu. Pot să spun că sunt fericită, liniștită și mândră de fetele mele. Niciuna nu a vrut să îmi urmeze în carieră, deși le-am susținut, însă pentru mine e important să facă ce simt ele că îți doresc”, a povestit Angela pentru Click, în urmă cu ceva timp.

Ce fete frumoase are Angela Rusu! "Sunt mândră de ele" | Click mobile

Angela Rusu a pregătit camera fetiței

Angela Rusu a aranjat deja camera fetiței sale, a treia la număr, care se va numi Maria. Deși este însărcinată, Angela Rusu spune că se simte foarte bine.

„Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o aşteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulţumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut.

Maria o va chema pe fetiţă, e un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut şi evenimente, pot să cânt în continuare, nu am greţuri, nu am nici un alt disconfort”, a povestit Angela pe canalul ei de YouTube.

Angela Rusu, viața cu greutăți

Cântăreața nu a avut o viață perfectă, de-a lungul timpului. Se află la al patrulea mariaj, iar cele două fiice ale sale sunt din căsătorii anterioare. În cea de-a doua căsnicie, Angela Rusu a îndura scene de violență, timp de doi ani. De altfel, la un moment dat, o  afacere pusă pe picioare cu soțul său, Marius Moldovan a fost arsă de un incendiu puternic, un salon de evenimente, în valoare de  650.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: