Redactia.ro
Home » TV » Angela Rusu e însărcinată! „Este cea mai mare minune”

Angela Rusu e însărcinată! „Este cea mai mare minune”

GALERIE FOTO (10)

Angela Rusu are toate motivele de bucurie! Cântăreața a anunțat că a rămas însărcinată, iar vestea a fost dată în urmă cu câteva ore. Cântăreața de muzică populară va deveni mamă pentru a treia oară. 

 

Angela Rusu este însărcinată

Cântăreața de muzică populară  Angela Rusu va deveni mamă pentru a treia oară. Artista a rămas însărcinată în patru luni și jumătate și va avea o fetiță în luna mia. Soțul artistei, Marius, este în culmea fericirii.

Angela Rusu a făcut anunțul pe canalul său de Youtube. Artista  și-a dorit foarte mult să devină din nou mamă, deși mai are două fiice, Larisa în vârstă de 25 de ani și Rebeca, în vârstă de 18 ani. Minunea s-a întâmplat după nenumărate eforturi și drumuri al clinica de fertilizare din București a medicului Andreas Vithoulkas. Cântăreața de muzică populară are o relație de zece ani cu Marius Moldovan.

Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiță, este un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut și evenimente, pot să cânt în continuare, nu am grețuri, nu am niciun alt disconfort„, a mărturisit artista pe canalul său de Youtube.

 

Angela Rusu este și… bunică

Angela Rusu a primit o veste minunată dela fiica sa, Larisa. Cântăreața de muzică populară va deveni și bunică. Angela Rusu se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Cântăreața și-a luat fanii prin surprindere când a anunțat pe rețelele de socializare că va deveni și bunică.

Larisa și-a anunțat mama că ea și partenerul ei vor deveni părinți într-un mod cu totul special, și anume prin felicitări cu totul și cu totul speciale. Viitorii părinți i-au arătat atunci cântăreței și ecografia bebelușului.

,,Vestea a venit foarte mișto. Eu, oarecum, mi-am dat seama când ne-au spus că vin în vizită, pentru că ei sunt la Sibiu și tocmai ce veniseră cu o săptămână înainte. I-am spus lui Marius: „Vezi că eu cred că Larisa vine să anunțe că e gravidă”. Au intrat în casă, s-au pregătit cu niște felicitări în care anunțau că o să devenim bunici și era prima ecografie pusă acolo”, a spus Angela Rusu pentru „Antena Stars”.

Angela Rusu s-a declarat extrem de încântată de veste, mai ales că fiica ei și soțul acesteia sunt căsătoriți de trei ani. Cât despre sexul bebelușului, Angela Rusu a declarat că și-ar dori să aibă un nepoțel, având în vedere că în familie sunt mai mult fete.

,,Ne-am dorit foarte mult, ei sunt căsătoriți de trei ani și am spus: „Ar fi bine să aveți un copil cât are Larisa 26 de ani, să nu te apuce 30, pentru că după nu te mai gândești la copil”. Eu una mi-aș dori băiat, pentru că am două fete, dar cum vrea Dumnezeu, nici ei nu sunt hotărâți”,  a mai spus vedeta.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: