Redactia.ro
Home » Știri » Angela Rusu, casă de vis pe două etaje. Cum arată apartamentul de lux al cântăreței

Angela Rusu, casă de vis pe două etaje. Cum arată apartamentul de lux al cântăreței

Angela Rusu se bucură de un apartament de lux, amplasat pe două etaje. Cântăreața de muzică populară a arătat cum și-a decorat casa și unde se relaxează aceasta.

 

Cum arată apartamentul de lux

 

Apartamentul de lux al Angelei Rusu este unul spațios, așa cum și-a dorit artista. Apartamentul artistei este situat la marginea Capitalei, este amplasat pe două nivele și se întinde pe o suprafață de 160 metri pătrați. Cântăreața a decis să se mute de la casă la apartament din dorința de a  avea mai mult spațiu și liniște.

Angela Rusu este o cântăreață foarte cunoscută din zona Ardealului care impresionează prin vocea inconfundabilă. Artista are o carieră de succes, iar cariera și-a construit-o cu mult drag.

Angela Rusu a decis să facă această trecere de la casă la apartament din dorința de a avea mai mult spațiu, atât pentru ea și soțul ei, cât și pentru cele două fiice ale sale. Apartamentul este amenajat după bunul plac. „Nu sunt adepta stilului contemporan, de aceea decorul e mai mult pe clasic. Pe unde merg, încerc să aduc câte un lucru. Mereu mi-am dorit un șemineu în casă, așa că am luat unul electric”, a mărturisit artista pentru Acces Direct.

Se pare, totuși, că, viața la apartament îi prinde bine frumoasei cântărețe. Stilul de viață alert din ultimul an și jumătate și o dietă sănătoasă au ajutat-o pe cântăreață să slăbească peste 20 de kilograme.

Artista nu a ezitat să arate publicului și costumele populare pe care le are, specifice zonei Ardealului, unele fiind foarte vechi și chiar de peste 50 de ani.

 

Cum a slăbit Angela Rusu

 

 

Cântăreața de muzică populară a reușit să slăbească în urma unei diete personalizate. Angela Rusu a ajuns de la 93 de kilograme la 67.

,,Am început dieta în iulie 2018, la puțin timp după ce mi-am serbat ziua de naștere. Aveam 92 de kg la înălțimea de 1,70 m și nu mă mai simțeam deloc bine, nu mai puteam să dorm, eram toată umflată, mă durea coloana. În plus, nu mă mai cuprindeau hainele, costumele populare, trebuia să mi le ajustez pe toate. M-am bucurat foarte mult că soțul meu mi-a fost un sprijin foarte mare. Deși alți bărbați ar fi comentat, Marius din contră, m-a susținut și m-a încurajat enorm”, a spus Angela Rusu pentru Click, în urmă cu ceva timp.

 

 

 

Loading...